Marica, la vraci! Gigi Becali a tunat: “Nu sunt tehnici creştineşti!”

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica poate juca mai repede după ce a fost la vraci
Ciprian Marica poate juca mai repede după ce a fost la vraci

Ciprian Marica s-a accidentat în derby-ul cu Dinamo şi a plecat să se trateze la sârboaică Marijana Kovacevic, un pseudo-terapeut care a vindecat mai mulţi fotbalişti. Atacantul s-a dus în Dubai, acolo unde era specialista, dar Gigi Becali s-a enervat când a auzit că jucătorul său a apelat la serviciile celei care rezolvă problemele folosind o soluţie din plante şi placentă de cal.

"Astea nu sunt tehnici creştineşti şi eu nu pot să fiu de acord cu aşa ceva. Doar Dumnezeu te însănătoşeşte! Un vraci te poate pune pe picioare, dar asta înseamnă lucru necurat şi apoi nu-ţi mai ajută Dumnezeu!", a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Totuşi, Marica l-a sunat pe patron şi i-a spus că metoda a dat roade. "Marica m-a sunat şi a spus că poate să joace duminică, cu Astra. Mi-a zis că e bine", a zis Becali la Digisport. Fotbalistul avea probleme musculare şi ar fi stat pe tuşă chiar şi câteva săptămâni.

"După pauza echipei naţionale va fi din nou la antrenamente. Este o leziune musculară, este prea devreme să vorbim", a declarat Reghecampf, într-o conferinţă de presă. Apoi, a completat: "Nu am niciun fel de problemă, luăm deciziile cele mai bune pentru jucătorii noştri, pentru că ne dorim să revină cât mai repede pe teren. Eu nu am nicio problemă cu Thomas (n.r. – preparatorul fizic Thomas Neubert), echipa joacă din ce în ce mai bine...Sunt de acord ca jucătorii noştri să ajungă cât mai repede pe teren, indiferent de tratamentul pe care îl fac".

Alţii care s-au tratat la Marijana

Steven Gerrard, Franck Lampard, Danko Lazovic, Dejan Stankovic, Zdravko Kuzmanovic, Branislav Ivanovic, Ivica Olic, Nikola Zigic, Darijo Srna, Robin Van Persie, Valeri Bojinov, Ivan De la Pena, Stanislav Manolev, Anatoli Timoschuk, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Nigel de Jong, Diego Costa sunt printre numele celebre care au intrat pe mâna terapeutei.

Şi români au fost la vraciul din Serbia: Pancu, Trică, Adi Ilie, Gabi Mureşan, Mara, Raţ, Emil Dică, Stăncoiu, Marius Constantin, Pintilii, Coman sau Chiricheş.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net