Marica poate pierde naţionala şi milionul de euro de la Gigi Becali!

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica, la pământ, după prima accidentare gravă, suferită în meciul cu Dinamocaptură Dolce Sport
Ciprian Marica, la pământ, după prima accidentare gravă, suferită în meciul cu Dinamocaptură Dolce Sport

Ciprian Marica s-a accidentat în meciul Dinamo - Steaua, la prima vedere fiind vorba despre o ruptură musculară. Nu se şti exact însă problema medicală, azi urmând să efectueze un test RMN. Dacă se va descoperi că este o afecţiune la nivelul genunchiului, el fiind oeprat în trecut, ar putea rata convocarea pentru Euro şi prima de un milion de euro promisă înc azul în care Steaua, cu el în teren, se va califica în Liga Campionilor.

Atacantul roş-albaştrilor s-a accidentat în minutul 36 şi a fost schimbat cu Muniru. Marica, 30 de ani, a sprintat pe partea dreaptă, a şutat în diagonală, pe lângă poartă, după care s-a oprit, a făcut semn că cere schimbare şi s-a lăsat culcat pe teren. A părăsit stadionul sprijinindu-se de două persoane din staff-ul medical. Nu se ştie exact cât de gravă e afecţiunea, azi urmând a se face un anunţ oficial. Dacă e afectat genunchiul drept, operat anul trecut, atacantul ar putea să nu prindă lotul pentru Euro. Mai mult, el nuv a putea juca în preliminariile Ligii Campionilor şi nu-şi va putea ajuta echipa să se califice în grupe. În cazul în care Steaua ar ajunge să se lupte pentru un loc în Champions League, jucătorul are trecută o clauză în contract în care se prevede că va primi un milion de euro dacă echipa v aajunge la "masa bogaţilor", condiţia fiind ca el să bifeze toate jocurile necesare pentru atingerea obiectivului.

"Regretăm că un jucător bun, valoros, se reaccidentează. E greu să ne pronunțăm, așteptăm verdictul doctorilor", a spus Anghel Iordănescu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net