Marica, vârf de atac în «echipa» tratată de vraciul Marijana

Ultima actualizare:

    Marica nu a marcat  niciodată pentru Steaua  într-un meci oficialFoto: Mediafax
Marica nu a marcat niciodată pentru Steaua într-un meci oficialFoto: Mediafax

Ciprian Marica s-a accidentat duminică în derby-ul cu Dinamo, suferind o leziune fibrilară. Ar fi trebuit să stea pe tuşă câteva săptămâni, dar a anunţat că etapa viitoare, cu Viitorul, va fi apt de joc. “Miracolul” s-ar fi produs după o vizită la vraci, “vârful” completând un prim 11 al Ligii I ce s-a lăsat pe mâna tămăduitoarei din Serbia.

Atacantul de 30 de ani a jucat puţin peste jumătate de oră în meciul cu Dinamo. A sprintat, a şutat, după care s-a prăbuşit pe gazon. A părăsit arena cărat de doi membri ai echipei medicale şi prima impresie a fost că ar avea o ruptură musculară, adică ar fi fost apt abia în vară. A fost vorba doar despre o leziune fibrilară, ceea ce oricum l-a transformat într-un jucător indisponibil, termenul fiind însă de câteva săptămâni. Totuşi, fără voia patronului Gigi Becali, care consideră că Marijana nu foloseşte metode “creştineşti”, s-a dus la femeia-vraci. A plătit în jur de 7.000 de euro pentru terapie şi e de aşteptat ca sâmbăta viitoare, în duelul cu Viitorul, să intre pe teren. “Zilnic se urmăresc progresele şi la sfârşitul tratamentului va fi evaluat. Veştile despre el sunt că într-un timp scurt, adică în maximum o săptămână, va putea juca”, au spus oficialii stelişti.Oricum, părerile despre Kovacevic sunt împărţite. Pe unii i-a pus pe picioare în timp record, Răzvan Raţ apelând la ea în mai multe rânduri şi de fiecare dată a fost un succes, însă alţii, gen Diego Costa, pe vremea când era la Atletico Madrid, nu a cunoscut nici o îmbunătăţire a stării medicale. “Trebuie să şi crezi”, s-a apărat Marijana. Acum, Marica e atacantul din primul 11 al românilor care au fost la vraciul din Serbia, dar de-a lungul timpului şi mulţi străini care au evoluat în Liga I i-au trecut pragul cabinetului.

L-a vindecat pe englezul Gerrard

Pe site-ul Marijanei apare o listă impresionantă de “pacienţi”, 114 la număr, printre ei fiind nume celebre din fotbalul mondial. Steven Gerrard, fosta glorie a lui Liverpool,  Frank Lampard, jucător legendar al lui Chelsea sau Robin Van Persie, ex-starul lui Arsenal, s-au tratat în Serbia. Dar sunt şi alţi jucători cunoscuţi care au apelat la serviciile Marijanei: Marko Pantelici, Danko Lazovici, Dejan Stankovici, Zdravko Kuzmanovici, Branislav Ivanovici, Ivica Olici, Nikola Zigici, Yossi Benayoun, Glen Johnson, Ivan De la Pena, Stanislav Manolev, Anatoli Timoschuk, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta.

Echipa ideală, tratată de Marijana Kovacevic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net