Marica, vedeta dintre rezerve

Ultima actualizare:

    Marica nu a marcat nici un gol pentru SteauaFoto: sportpictures.eu
Marica nu a marcat nici un gol pentru SteauaFoto: sportpictures.eu

Antrenorii Astrei şi Stelei, Şumudică şi Reghe­campf, au decis să-şi menajeze titularii pentru meciul direct de sâmbătă din Liga I. Acum, în competiţia KO, se vor duela unii care revin după accidentări, ca Marica, sau care de obicei prind doar lotul de 18.

După-amiază, de la ora 18.30, la Giurgiu va lua startul partida care va stabili finalista Cupei Ligii, în tur bucureştenii învingând cu 1-0. Dar întâlnirea va fi un derby doar pe hârtie, fiindcă în realitate va fi Astra II cu Steaua II, profilul jucătorilor fiind: rezerve, căzuţi în disgraţia patronilor sau abia refăcuţi după accidentări. Dintre ei se va remarca Marica, cel pe care problemele musculare l-au ţinut departe de gazon, dar care mai speră la un loc în lotul pentru Euro. „Am spus că la următorul meci va fi pe teren, a muncit şi s-a antrenat foarte bine. Îmi doresc să nu mai aibă accidentări şi să se ridice la nivelul pe care-l aşteptăm toţi. Important e ca el să joace acum şi apoi vom vedea ce va fi şi la partida de sâmbătă”, a anunţat Reghe. În funcţie de evoluţia sa de azi, Marica ar putea reveni şi-n Liga I, însă sunt şanse mici să apară ca titular, având în vedere că disputa de sâmbătă cu giurgiuvenii reprezintă “finala” Ligii I.

Oficialii Astrei au decis ca azi un tichet să coste 50 de lei, iar în jocul din campionat preţul să fie dublat. Măsura a fost luată pentru ca steliştii să nu beneficieze de sprijin numeros din tribune, însă decizia i-a enervat la culme şi pe localnici. “După ce că nu venea lumea nici cu 5 lei biletul, acum cereţi 50 de lei. Profesionişti! Aşa plătiţi restanţele către jucători?!”, sună unele dintre postările apărute pe pagina de Facebook a Astrei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net