Marii fotbalişti sunt nişte fricoşi. Iată ce fobii au

Ultima actualizare:

    Giroud se teme de un personaj din desene animatefoto: EPA
Giroud se teme de un personaj din desene animatefoto: EPA

Starurile sportului – rege au dezvăluit fobiile pe care le au, de la teama de linişte, până la personaje din desene animate sau broaşte.

Jucători ca Giroud sau Rooney sunt senzaţionali pe teren, dar în viaţa privată sunt nişte sperioşi. Lor li se adaugă şi foste vedete ca Dennis Bergkamp ori David Beckham.

Pe Olivier Giroud îl ştiu toţi iubitorii fotbalului, dar ceea ce nu ştiu despre jucătorul lui Arsenal e că se teme de Alf, un personaj  dintr-o show tv din anii ’80. “Ştiu că e amuzant, dar am fraţi mai mari şi ei mereu mă tachinau legat de Extraterestrul Alf. Doamne, ce urât era! Ei îmi spuneau mereu: «Ai grijă, că vine Alf şi te ia la noapte!» Au mers departe cu chestia asta”, a povestit francezul.

Tot în campionatul Angliei îl avem pe Wayne Rooney. Fostul star al lui Manchester United nu poate dormi dacă e linişte şi în fiecare seară lasă pornit un ventilator, hotă sau foehn. Phil Jones, cel care încă evoluează la United, are o altă ciudăţenie. Nu merge niciodată cu liftul în altă ţară în afară de Anglia. “Când sunt în ţară nu mă deranjează să iau lifturile, dar în străinătate nu mă pot apropia de ele. Când eram mic am fost într-o vacanţă în Grecia şi am stat blocat în lift pentru câteva ore. A fost oribil, m-am simţit claustrofobic”, a explicat fundaşul. În trecut, în Regatul Unit, era pe teren Matt Holland, care a evoluat printre altele şi la West Ham. Acesta se înspăimânta când era în preajma unei pisici. “Mă tem de toate animalele, dar nu o să am în casă pisici sau câini”, a comentat fostul mijlocaş.

Şi celebrul David Beckham, cel care a scris istorie la Manchester United, a recunoscut ce fobie are. “Nu pot să vă mint. Nu sunt un fan al broaştelor. Nu-mi plac. Am întâlnit odată una portocalie şi am auzit că sunt periculoase”, a afirmat acesta cu ocazia unei vizite în Amazon. Dennis Bergkamp, unul dintre cei mai mari jucători ce a îmbrăcat tricoul lui Ajax sau Arsenal, nu putea să participe la nicio deplasare în Europa a “tunarilor” fiindcă se temea de zborul cu avionul. El a anunţat că frica a început atunci când în timpul unei călătorii, unul dintre motoarele aeronavei a avut probleme. De atunci a ales să folosească doar trenul şi autobuzul pentru a se alătura colegilor săi într-o anumită destinaţie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net