Marius Măldărăşanu: «Ca jucător, nu am fost sclav!»

Ultima actualizare:

Când vine vorba de Rapid, fostul jucător al giuleştenilor ştie ce-i trebuie lui Lucescu pentru a câştiga titlul, o echipă de români: „Răzvan să meargă pe mâna românilor. Lui Şumudică i-am şi spus ce va urma pentru el, l-am avertizat. Auzisem şi eu ceva de străini. Nu e bine să ai mulţi vorbitori de limbă portugheză în echipă, că se fac grupuri. Dacă totuşi vrei străini, aduci transferi un portughez, un sârb... dar nu mulţi portughezi. Mai e şi experiementul eşuat Peseiro, atunci când s-a copiat modeul CFR Cluj la Rapid, iar la echipă erau două tabere".

Măldărăşanu a pus ghetele în cui la 35 de ani şi era cunoscut drept un fotbalist cu personalitate, însă acum acesta spune că regretă că ieşea mereu în faţă cu declaraţii: „Când îmi amintesc de vestiar, mulţi vorbeau... dar când apărea conducerea, doar Măldărşanu spunea de probleme. Uneori poate ar fi fost mai bine să tac, aş fi avut mai multe de câştigat. Dar să ştii un lucru: un fotbalist nu trebuie să fie sclav! Mereu trebuie să se apere, să spună ce are de spus", ne-a declarat ex-rapidistul.

Măldărăşanu despre...

Promisiunile lui Copos: „Au fost mulţi cărora le-a fost propus un post de conducere. Niculae, eu, Iencsi... Oricum nu m-aş vedea eu conducător, poate doar antrenor, dar să plec de jos".

Răzvan Lucescu: „L-am sunat decât înaintea meciului cu Bosnia să-i urez succes. Ştii ceva ?! Măldărşanu nu e vreun pupincurist, nu bate la uşa nimănui. Eu nu stau după interes să discut cu cineva şi nu mă autopropun niciunde".

 Retragere: „Eu nu am vrut să renunţ la fotbal. Dar în vara trecută am aşteptat prea mult să plec în Grecia, a fost şi o echipă din Liga 1 care m-a ofertat, dar după cinci etape a fost schimbat antrenorul. Mi-a mai băgat şi cineva beţe în roate, care a avut tangenţe cu Rapidul".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net