Antrenor la Gazişehir Gaziantep, Marius Șumudică a stabilit un record pentru liga din Turcia


Aflat pe val, Marius Șumudică se manifestă în stilul care l-a făcut remarcat de când este antrenor. Românul a văzut cartonașul galben în secunda 75 a meciului pe care echipa sa, Gazișehir Gaziantep, l-a pierdut (1-2), pe teren propriu, cu Istanbul Başakşehir. ”Șumi” a fost avertizat fiindcă l-a îmbrâncit pe căpitanul oaspeților, Mahmut Tekdemir, care venise să recupereze o minge ce părăsise terenul… "Trebuie sa întrebați arbitrul de ce mi-a dat galben. Eu am dat mingea… Căpitanul lor m-a lovit în braț. Uitați aici vânătaia! Nu-i problema că mi-a dat mie galben, dar trebuia să-l avertizeze și pe căpitanul lui Basaksehir”,  a declarat Șumudică după meci. Acesta a acuzat și alte decizii ale arbitrului, inclusiv faptul că formația lui a rămas în inferioritate numerică din minutul 18, când a fost eliminat Vural. ”Dacă rămâneam 11 contra 11, n-am fi pierdut niciodată meciul ăsta!”.
Potrivit presei din Turcia, Șumudică a stabilit un record în ceea ce privește arătarea cartonașului galben unui antrenor pentru prima ligă de fotbal din această țară balcanică. 
Golurile disputei au fost înscrise de Twumasi (min. 24), respective Crivelli (min. 13 şi 71). În urma acestui eșec, al doilea din această ediție de campionat, Gazişehir Gaziantep ocupă locul 8 în clasament, cu 11 puncte, iar Başakşehir este pe 6, tot cu 11 puncte, dar cu un golaveraj mai bun. Lider este Alanyaspor (14 puncte), urmată de Sivasspor (12p), Trabzonspor (12p) și Konyaspor (12p). 

 
 
Loading...