Marius Șumudică i-a înfuriat pe turci. Va fi dat afară?

Ultima actualizare:

    Marius Șumudică
Marius Șumudică

Oficialii clubului Gaziantep s-au arătat șocați de decizia antrenorului român de a se întoarce în țară.

În plină criză cauzată de coronavirus, Marius Șumudică a revenit de urgență în România, dar a făcut-o fără să aibă acordul șefilor de la Gaziantep. Aceștia din urmă s-au supărat și anunță sancțiuni.

Turcia a fost una dintre ultimele țări europene care au oprit desfășurarea campionatului din cauza pandemiei. Totuși, majoritatea echipelor își țin jucătorii și antrenorii în bloc-starturi, ținând cont că federația a lăsat de înțeles că poate relua meciurile în orice moment. Cu toate acestea, Marius Șumudică i-a lăsat pe cei de la Gaziantep, întorcându-se în țară la finalul săptămânii cu ajutorul unui privat care l-a costat aproape 50.000 de euro. „Am aflat cu mare surprindere că Șumudică și staff-ul său au părăsit Turcia. Consiliul nostru de conducere se va reuni zilele următoare pentru a discuta despre ceea ce s-a întâmplat”, a declarat vicepreședintele grupării din Gaziantep, Mahsun Altunkaya. Sună ca o declarație de război în direcția tehnicianului de 49 de ani, astfel că nu-i exclusă o pedeapsă dură, care poate ajunge chiar la întreruperea colaborării cu Marius Șumudică. Astfel, situația românului nu-i una deloc roză, mai ales în contextul în care nici rezultatele nu l-au ajutat în ultima perioadă, Gaziantep FK adunând înainte de întrerupere o serie negativă de patru meciuri fără victorie.

Un alt român implicat în campionatul Turciei, portarul Silviu Lung (Kayserispor) a confirmat interdicția primită de jucători și antrenori. „Pentru moment, antrenamentele s-au suspendat și așteptăm noi decizii în funcție de răspândirea virusului. Aici sunt aproximativ 1000 de oameni infectați și 21 de morți. Ni s-a comunicat că nu avem voie să părăsim țara”, a declarat Lung.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net