Marius Șumudică, la ora debutului la CFR Cluj

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu
Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu

A venit momentul debutului pentru Marius Șumudică la CFR Cluj. Primul meci este în preliminariile Ligii Campionilor și va avea loc marți seară, de la ora 20.00, pe stadionul din Gruia.

La clujeni nu e liniște nici când e vacanță. Drept urmare, noul tehnician al echipei a renunțat la un atacant care a dus greul în trecutele campionate la formația campioană, venezueleanul Mario Rondon, chiar cu două zile înaintea meciului cu formația bosniacă Borac Banja Luka. Motivul oficial este că sud-americanul era al treilea pe lista preferințelor din atac, însă de pare că au existat ceva divergențe între el și vulcanicul tehnician în timpul catonamentului de vară, astfel că drumurile lor s-au despărțit. Vârful a plecat liber de contract și a semnat deja cu FC Voluntari. Chiar dacă Borac, adversara de marți seară a ardelenilor, pare a fi o formație periculoasă, trebuie spus că diferența de valoare dintre cele două echipe este net în faoarea românilor. Conform transfermarkt.com, CFR are jucători cotați la 29,05 milioane de euro, iar bosniacii la doar 6,75 milioane.

Meciul va avea loc de la ora 20.00 și va fi în direct pe Look Plus și Digi Sport 1. Returul e programat săptămâna viitoare. În turul doi preliminar, învingătoarea va juca împotriva câștigătoare meciului dintre Fola Esch (Luxemburg) şi Lincoln Red Imps (Gibraltar).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net