Mărturiile emoţionante ale părinţilor lui Gică Popescu: « Mai bine pe noi să ne fi pedepsit Dumnezeu»

Ultima actualizare:

    Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu a fost condamnat la trei ani şi o lună în Dosarul Transferurilor, iar condamnarea a fost un adevărat şoc atât pentru el, cât şi pentru familia sa.

Părinţii lui au mărturisit că vestea a venit ca o lovitura foarte grea şi că fiul lor a pierdut tot pentru ce a muncit o viaţa întreagă.

"Suntem supăraţi, că nu ne aşteptam la aşa Mărţişor. E păcat de Gică, suferă acolo... Vă daţi seama cât a muncit el peste hotare, ca să-şi facă un nume şi acum, dintr-o dată, l-a pierdut. Eu i-am spus să fie tare, că mai multă lume a trecut prin aşa ceva, că nu se termină pământul cu el", a declarat fatăl fostului fotbalist, pentru România TV.

Tatăl lui Gică Popescu
Tatăl lui Gică Popescu

Mama lui a povestit în schimb că fostul fotbalist i-a sunat şi i-a rugat să fie tari şi să aibă grijă de ei. Femeia a mărturisit că prefera să se întâmple ceva lor, decât băiatului ei, iar că soţia lui Gică, Luminiţa, e şi ea terminată.

"Ne-a sunat el şi ne-a zis: mamă, vă rog din suflet să fiţi tari, că eu ştiu să mă descurc. Aveţi grijă de sănătate, că ştie că suntem amândoi bolnavi. Şi vă rog din suflet să mă înţelegeţi. Cred că nu merita copilul meu o aşa pedeapsă. O palmă de la Dumnezeu, de nu vă pot spune. Ne-a pus pe toţi pe butuci. Cred că nu merita, cât a fost de bun şi cât a fost de conştiincios, cât a facut pentru România şi pentru celelalte ţări pe unde a jucat, cred că nu merita aşa ceva. Mai bine pe noi să ne fi pedepsit Dumnezeu cumva, dar nu pe el. E dureros, că a lăsat doi copii, o familie, soţia care trebuie să se zbată acum pentru toate", a declarat mama fostului fotbalist la Antena 3.

Popescu a fost vizitat joi de nevasta sa, Luminiţa, care a ieşit din penitenciar îngândurată, după două ore şi ceva. Femeia nu şi-a putut ascunde lacrimile din ochi.

EXCLUSIV Şi amantele plâng după boşii din fotbal ajunşi după gratii

FOTO EXCLUSIV Ce deprimate sunt fiica şi soţia lui Copos!

Ion Crăciunescu, prieten bun al lui Gică Popescu, a povestit că atât el, cât şi familia lui sunt complet distruşi de condamnarea primită marţi.

"Eu ştiu că erau distruşi, terminaţi. De-asta mi-e şi greu să dau ochii, deocamdată, cu familia lui. Oricum, el trebuie să fie foarte tare, pentru că are o familie frumoasă şi pentru că este un nume mare. Ce-a făcut el pentru România şi pentru fotbalul românesc nu poate să şteargă nimeni, niciodată. Va rămâne un reper în fotbalul românesc. El trebuie să meargă mai departe, pentru că este tânăr şi are multă forţă. Este un om adevărat", a declarat on Crăciunescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net