Meciul cu Hermannstadt, ultimul pentru Gheorghe Hagi la Viitorul?

Ultima actualizare:

    Gheorghe Hagi nu mai are motivaţie să continue în Liga 1 şi vrea o nouă provocareFOTO: Sportpictures.eu
Gheorghe Hagi nu mai are motivaţie să continue în Liga 1 şi vrea o nouă provocareFOTO: Sportpictures.eu

Viitorul încheie anul 2018 printr-o deplasare la Cluj, cu „nomada” Hermannstadt, iar partida poate fi ultima a lui Gheorghe Hagi pe banca trupei din Ovidiu.

„Regele” a anunţat că nu mai are motivaţie să se bată la crepusculul dintre play-off şi play-out şi vrea mai mult de la cariera lui. Fostul internaţional încearcă să-şi găsească un club în străinătate şi a vorbit deja cu Costel Gâlcă pentru ca acesta să-l succeadă la cârma constănţenilor. Ultima echipă antrenată de Hagi înainte de Viitorul a fost Galatasaray. Pe banca "marinarilor" stă din 2014.

"Ideea era să creez un club mai puternic. Nu vă speriaţi că vrem să fim o echipă de top! Dar deocamdată e doar o strategie, să vedem dacă se va împlini. E doar un gând al meu deocamdată. Nu vreau să vorbesc mai multe în momentul acesta. Eu ca să rămân în România, după tot ce am făcut în aceşti 10 ani, am nevoie de o motivaţie mult mai mare. Nu mai pot să rămân pe bancă şi să le spun băieţilor sau celor din presă: "Vrem să rămânem în prima ligă". Am ambiţii mai mari, să vedem ce se va întâmpla. Dacă eu plec să antrenez afară, o să-l pun pe Gâlcă antrenor. A câștigat trei trofee la Steaua, el merită să antreneze. Cea mai mare greșeală a Stelei a fost atunci când l-a dat afară pe Gâlcă după ce le-a adus trei trofee", a spus Hagi înainte de meciul cu sibienii

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net