Medicii au găsit explicaţia pentru gafele lui Karius din finala Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

    Loris Karius le-a cerut scuze fanilor lui Liverpool
Loris Karius le-a cerut scuze fanilor lui Liverpool

Gafele inexplicabile ale portarului german al lui Liverpool, Loris Karius, din finala Ligii Campionilor, se pare că au totuşi o explicaţie. Cel puţin aşa cred medicii de la spitalul din Boston.

Loris Karius a efectuat mai multe teste medicale la Massachusetts General Hospital din Boston, iar medicii au descoperit ceva anomalii. Concret, doctorii au concluzionat că jucătorul a suferit o comoţie cerebrală, după ce în minutul 49, la un duel cu Sergio Ramos, spaniolul l-a lovit cu cotul la tâmplă. Portarul s-a plâns la arbitru, însă acesta nu a luat nici o decizie. Apoi el a comis două greşeli la golurile marcate de Benzema şi Gareth Bale.

„În momentul evaluarăii noastre, principalele simptome reziduale sugerează că a existat o disfuncţie spaţială vizuală. Este posibil ca acest lucru să afecteze performanţa”, se arată într-un comunicat al spitalului din Boston. Acolo, Karius an fost consultat de medicul Ross Zafonte, specializat în tratarea jucătorilor din NFL victime ale comoţiilor cerebrale.

Loris Karius a fost eroul negativ al finalei Ligii Campionilor, câştigată cu 3-1 de Real Madrid în faţa celor de la Liverpool. Portarul echipei britanice a comis două greşeli prin care şi-a „îngropat” echipa. Mai întâi, în minutul 51, la scorul de 0-0, după ce a reţinut mingea a aruncat-o exact în direcţia în care se afla Benzema, la doar un metru de el, balonul scurgându-se apoi în poartă. În minutul 83, Gareth Bale a marcat printr-un şut de la 25 m, după ce Karius şi-a boxat mingea în plasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net