Meme şi Reghecampf, căutaţi-vă de muncă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steaua a făcut egal şi la Mediaş, scor 1-1, şi va intra în play-off gâfâind. Patronul a tot sperat că echipa va prinde ritm şi va arăta tot mai bine, dar se întâmplă exact pe dos, iar Becali e disperat. A ieşit la atac şi nimeni n-a scăpat de bici. Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica au ieşit cei mai şifonaţi.

Nici nu s-a încheiat bine partida din Ardeal, că Gigi Becali era deja foc şi pară la televizor. Latifundiarul n-a înţeles nimic din jocul băieţilor pe care îi plăteşte cu zeci de mii de euro pe lună şi a început să caute cauzele. Scuza că aceştia nu sunt proaspeţi din cauza antrenamentelor grele nu-l mai încălzeşte pe omul de afaceri şi cere urgent schimbarea atitudinii şi a politicii de pregătire. „Dacă o ţinem aşa, facem de râs fotbalul. Ce s-a întâmplat cu Gaz Metan a fost o batjocură. În play-off, Dinamo, Craiova, Astra, ne mănâncă. Meme mi-a zis că se face totul foarte bine, dar eu nu cred. E posibil să facă antrenamente prea tari, dar să se înţeleagă: eu nu fac echipă de halterofili. Să le dea greutăţi atunci şi să se ducă la judo. Eu fac fotbal, nu haltere şi judo”, a tunat Becali. Apoi, acesta a trecut la ameninţări şi dezvăluiri. Mai întâi a vorbit despre antrenorul Laurenţiu Reghecampf, de care nu e mulţumit, şi a insinuat că doar prietenia şi anumite clauze îl împiedică să-l demită, dar nu i-ar refuza o demisie. „Eu nu pot să-l demit acum. Cu el am plecat la un drum şi nu fac aşa ceva. Dacă e, după ce terminăm sezonul pot să-i spun, băi Reghe... Dar depinde de ce se întâmplă până atunci. Am ţinut prea mult la Reghe şi nu am vrut să-l supăr. Bă, dar aici e ceva în neregulă, care nu se poate admite la Steaua”, a spus acesta. Cireaşa de pe tort a fost însă desecretizarea unui episod din Liga Europa, când Mihai Stoica a băut şi s-a făcut de râs în deplasarea din Elveţia. „Am ştiut imediat a doua zi ce s-a întâmplat la Zurich. Meme a băut în cameră şi nu a mai ajuns la meci. Reghe nu a fost implicat şi nici jucătorii. Ei erau în camere. Meme e prietenul meu, îi era teamă că îl dau afară, dar nu pot să-l dau afară, că a greşit o dată în viaţa lui. El vine şi după condamnarea aia, cum voi putea să fac asta? El mi-a zis că vrea să stea toată viaţa lângă mine. Ce să-i zic? Că nu mai poate să stea că a băut?”, a şocat Becali pe toată lumea. Culmea este însă că tocmai aceste asigurări ar trebui să-i îngrijoreze pe cei doi. În trecut, strategia lui Becali de a-i defăima pe angajaţii de care voia să scape până când le obţinea demisiile a dat tot timpul roade.

Stoica recunoaşte că a băut la Zürich

Pentru că nu-şi permite cu Becali atitudinea agresivă şi sfidătoare care îl caracterizează, Meme a dat-o în glume: ”N-am o relaţie cu alcoolul. Ne întâlnim foarte rar spre deloc. La Zurich nu neg că ne-am intersectat, doar că ceea ce susţin unii sunt exagerări. Dacă toţi bărbaţii ar bea cât beau eu, producătorii de băuturi alcoolice ar fi în insolvenţă. Eu sunt cu gym-ul, cu meciurile şi cu serialele”.

Tamaş joacă cu sticlele de vin pe picioare


    Foto: Look tv
Foto: Look tv

Gabriel Tamaş s-a mai cuminţit în ultima vreme, dar escapadele sale finalizate de multe ori rău sunt celebre. Pentru că nu mai poate schimba decât cu greu această imagine, fundaşul Stelei s-a hotărât că e mai bine să facă haz de necaz. Astfel, acesta şi-a inscripţionat obsesiile sale pe apărătorile cu care joacă în Liga 1. Pe plastic se vede o sticlă de vin, dar şi patru aşi. E drept, despre „hobby-ul” cu cărţile de joc nu ştiam. Sperăm însă că nu e tot atât de nociv ca şi alcoolul!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net