Meme Stoica, atac virulent la selecţioner: "Du-te acasă, glumă proastă!"

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Ratarea calificării la Mondialul din 2018 a stârnit un val uriaş de critici la adresa selecţionerului Christoph Daum. Unul dintre cei mai virulenţi contestatari ai tehnicianului german a fost Mihai Stoica. Prin intermediul reţelelor de socializare, managerul de la FCSB l-a desfiinţat pe Daum.

"Hoban marchează 3 goluri în campionat, e titular în echipa liderului, nu vrei să-l convoci, dar faci experimente cu un fotbalist care n-a jucat închizător nici la juniori ...Vii sau îți trimiți amărâții de pe lângă tine la meciurile Stelei, nu vrei să-l convoci pe Alibec, ai golgeterul Bulgariei, Keșeru, nu vrei să-l convoci, termini fără nr 9 pe teren meci pe care trebuie să-l câștigi... Cum s-o zice "bun simț" în germană? Du-te acasă, glumă proastă! Și ia cu tine și inteligenții care te-au adus de nicăieri!", a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Ulterior, Meme Stoica a revenit cu o altă postare, la fel de acidă: "Zice că trebuie construită o națională nouă. Fals! Nu e echipă de club, e selecționată! Aduci cei mai în formă jucători, chiar dacă au 17 sau 38 de ani. Omul e senil sau ia lumea fotbalului (și nu numai) peste picior".

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net