Meme Stoica, desfiinţat de un fost câştigător al Cupei Campionilor. "E un virus. Un terchea-berchea!"

Ultima actualizare:

"Cine este acest terchea-berchea care vorbeşte despre cei care au cîştigat Cupa Campionilor şi Supercupa? A luat el vreun trofeu european şi eu nu ştiu? Păi, se compară el cu Ioan Alecsandrescu (n.r. - fostul preşedinte al Stelei din anii `80)? Nici măcar la degetul mic al lui Valentin Ceauşescu nu are cum să ajungă. Oameni de caracter, nu ca el.El este un virus la Steaua, să îşi vadă de viaţa lui. Ce a realizat Steaua `86-`87, el nu va reuşi niciodată, este doar un trubadur pe acolo. Dacă nu-l lua Marius Stan pe lîngă el la Galaţi, cine ştie pe unde ajungea.

Caracterizarea pe care i-a făcut-o Victor Piţurcă domnului care se crede atotştiutor este adevărată. Cînd a venit prima dată la Steaua, stătea închis într-o cameră şi nu vorbea cu nimeni, iar Piţurcă îl ţinea de milă acolo. Nici nu ştia să umble pe laptop, l-a învăţat cineva de la club. Dacă a fost un inginer aşa bun, de ce nu s-a angajat la Combinatul Siderurgic din Galaţi? Că doar e inginer de meserie, să se ducă la tablă, acolo, a declarat Ilie Bărbulescu pentru ziarulring.ro

Stoica a replicat şi el palid, fără să mai pună pra multe paie pe foc. "Acest virus, terchea-berchea etc i-a propus lui Gigi Becali in 2003 sa achite lunar rente pt componentii Steaua '86 care nu aveau o liniste financiara. Printre cei care au beneficiat de renta a fost si Ilie Barbulescu", a scris Meme pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net