Meme Stoica a interzis ziarele la Steaua, dar se disculpă în ele. Vezi ce a declarat despre Gigi Becali în Gazeta Sporturilor de azi!

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a şocat pe toată lumea la Skopje când, înainte de returul cu Vardar, a agresat nişte ziarişti la antrenamentul oficial al echipei.

În război cu mass-media, excepţie făcând trustul Digi, de unde şi câştigă bani din postura de colaborator, Meme a acceptat totuşi să vorbească în GSP despre greşelile făcute. Iată câteva din scuzele inventate, dar nu cerute de managerul Stelei.

"După mai bine de 8 ani am comis-o din nou. Trstul Pro a obţinut cu largul meu concurs un subiect de presă care face audienţă. Mi-a fost jenă, doar că cine a urmărit cazul în detaliu şi-a dat seama că am fost provocat. Nu sunt un tip conflictual, ci doar temperamental. Gigi Becali este supărat pe mine şi m-a certat din închisoare pentru ce am făcut. Mi-a zis de multe ori să nu mă mai las provocat. Sincer, la el m-am gândit prima dată după ce am realizat că am mai făcut o nefăcută. La el şi la mama", a declarat Stoica, inexplicabil de raţional având în vedere evenimentele suburbane care i-au conferit o altă imagine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net