Meme Stoica l-a "înţepat" pe Miriuţă: "Cunoaştem destui paznici de noapte morţi ziua!"

Ultima actualizare:

    Meme Stoica
Meme Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, i-a replicat ironic antrenorului dinamovist Vasile Miriuţă, cel care a spus că garantează faptul că roş-albaştrii nu vor lua titlul. Stoica cere de asemenea ca tehnicianul să fie chemat la comisii pentru declaraţiile date.

"Nu ştiu, cred că la comisie ar trebui să explice declaraţia asta, dar cunoaştem destui paznici de noapte morţi ziua, aşa că nu ne facem prea mari probleme. Deocamdată să reuşească să îl bată pe Hagi, că tare mi-e teamă că vor avea un meci greu...Poate să ne spună la ce rezultate să ne aşteptăm dacă este atât de isteţ", a spus Stoica după meciul cu CSU Craiova, câştigat de FCSB cu scorul de 5-2.

Referitor la derby-ul cu CS U Craiova, el a comentat: "Cel mai important este că se naşte un antrenor care va avea un cuvânt de spus în fotbalul românesc. A fost şi un duel Dică – Devis Mangia, unul dintre cei mai galonaţi antrenori care au ajuns vreodată în România. Meciul a fost decis şi de banca tehnică. Nu ştiu dacă a contat mult primul gol, mai aveam un pic şi începeam turneul campionilor şi aici, dacă intra scăriţa lui Alibec, se făcea 6, primul set era terminat".

A revenit Denis Alibec

Directorul sportiv l-a lăudat şi pe atacantul Denis Alibec, care a fost reprimit în echipă după ce la meciul cu FC Voluntari a avut o ieşire nervoasă. "Alibec a intrat cu o atitudine excepţională şi a avut realizări. Deja Nicolae Dică are probleme destul de mari, gândiţi-vă doar ce mijlocaşi centrali are, Nedelcu, Ovidiu Popescu, Filip, Pintilii. Din fericire avem meciuri multe şi jucătorilor le va veni rândul să joace. A fost o evoluţie entuziasmantă pentru că am mai avut ocazii foarte multe. Golurile primite au fost din faze fixe şi cred că nu am suferit foarte mult deşi Universitatea Craiova are o dinamică extraordinară".

Tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă a declarat, în conferinţa de presă dinaintea jocului cu Viitorul, că după părerea sa FCSB nu va câştiga titlul nici în acest sezon, după ce în play-off va avea rivale formaţii ca CSU Craiova, CFR Cluj şi Dinamo. "Trebuie să tăcem şi să răspundem pe teren (n.r. - ironiilor celor de la FCSB), să intrăm în play-off. Vom intra în play-off, şi noi, şi CFR şi Craiova şi nu va câştiga Steaua nici de data asta campionatul, asta vă garantăm. Aceste echipe vor juca contra Stelei. O să vedem cât de uşor le va fi în play-off să câştige campionatul", a spus Miriuţă.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net