Mesajul lui Cristiano Ronaldo după acuzaţiile de viol

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo a avut o reacţie pe contul său de Twitter, după ce o americancă l-a acuzat de violFoto: Guliver/ Getty Images
Cristiano Ronaldo a avut o reacţie pe contul său de Twitter, după ce o americancă l-a acuzat de violFoto: Guliver/ Getty Images

Unul dintre cei mai mari fotbalişti ai planetei se află în mijlocul unui scandal uriaş. O americancă de 34 de ani îl acuză pe Cristiano Ronaldo că a violat-o în urmă cu 9 ani. Ronaldo se apără printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a avut o reacţie pe contul său de Twitter, după ce poliţia din Las Vegas a redeschis ancheta privind acuzaţiile de viol aduse de americanca Kathryn Mayorga împotriva lui.

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino a respins acuzaţiile de viol şi spune că americanca încearcă doar să câştige bani şi faimă pe spatele lui. Kathryn Mayorga susţine că fotbalistul a agresat-o sexual şi l-a dat în judecată.

"Resping cu fermitate acuzaţiile care mi se aduc. Eu consider violul ca un act abject şi contrar tuturor valorilor mele. Nu intenţionez să alimentez acest spectacol mediatic creat de oamenii care caută să se promoveze pe seama mea”, a scris Ronaldo pe Twitter. Câteva minute mai târziu, fotbalistul a adăugat că are conştiinţa curată şi aşteaptă liniştit rezultatele anchetei.

Kathryn Mayorga, femeia care-l acuza de viol pe Ronaldo

Kathryn Mayorga lucra ca hostess într-un club din Las Vegas, când l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo. Fotbalistul se afla în vacanţă cu verişorul şi fratele său vitreg în “Oraşul Păcatelor”. Întâlnirea dintre Ronaldo şi Mayorga a avut loc în 13 iunie 2009.

Femeia spune că în aceea noapte era în clubul “Rain” cu o prietenă şi că urma o dietă strictă, astfel că a băut foarte puţin alcool. Ea le-a spus celor de la Der Speigil că fotbalistul a invitat-o la el la masă, într-un foaier VIP. Acolo au conversant, i-a dat numărul de telefon şi apoi a plecat. Câteva ore mai târziu, Kathryn ar fi primit un sms de la Ronaldo, în care o invita alături de o prietenă la petrecereaa organizată în penthouse-ul său de la Palms, Las Vegas. Ajunsă acolo cu o prietenă, Kathryn Mayorga spune că fotbalistul a invitat-o în jacuzzi. A refuzat pentru că nu voia să-şi strice rochia, însă Ronaldo i-ar fi dat alte haine şi ar fi trimis-o la baie să se schimbe. Femeia spune că după ce a ajuns la baie, Ronaldo a intrat peste ea şi i-a cerut să îi facă sex oral. A refuzat, iar atunci starul a violat-o. “S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre restul de unu la sută”, a mărturisit Kathryn.

Ea s-a dus imediat la poliţie şi a depus plângere, apoi a fost examinată la spital. Iniţial, a refuzat să spună că bărbatul care a violat-o e Ronaldo, de teamă ca va fi umilită public. Când a acceptat să îi dea numele, un poliţist i-a spus că va fi acuzată că încearcă să se îmbogăţească. În acest timp, Ronaldo ar fi pus o echipă pe urmele ei, pentru a o împiedica să facă acuzaţiile publice. Conform avocaţilor lui Mayorga, el ar fi încercat să distrugă reputaţia femeii, pentru a scăpa de proces. 

Femeia ar fi primit bani de la Ronaldo în schimbul tăcerii

La scurt timp după viol, Kathryn Mayorga a semnat o înţelegere cu Ronaldo, iar în schimbul tăcerii ar fi primit 375.000 de dolari. Americanca spune că regretă că a primit acei bani şi vrea ca fotbalistul să răspundă pentru fapta sa.

Ea şi-a angajat alţi avocaţi pentru redeschiderea dosarului şi vrea ca înţelegerea să fie anulată. Conform avocaţilor, femeia a suferit de stres post-traumatic în anii care au urmat atacului şi sănătatea ei mintală s-a deteriorat încercând să ţină secret totul. Motivată de mişcare #MeToo, ea a făcut însă totul public.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net