Contractul lui Lionel Messi cu Barcelona expiră în vara lui 2018 şi catalanii nu trebuie să aştepte până ce fotbalistul intră în ultimul an pentru că-l pot pierde gratis.


Astfel, şefii clubului blaugrana încearcă deja să-i obţină semnătura starului argentinian momit cu sute de milioane de euro la Manchester City sau Paris Saint Germain. Preşedintele Josep Maria Bartomeu i-a pus deja întrebarea legată de câţi bani ar vrea pentru a continua, dar răspunsul lui Messi l-a şocat. Se pare că acesta nu doreşte neapărat o mărire de salariu, ci o curăţenie în vestiar, pentru a se simţi din nou bine. Astfel, Diario Gol a scris azi că argentinianul a condiţionat rămânerea sa pe Camp Nou de concedierea antrenorului Luis Enrique, cu care nu se mai înţelege de ceva timp, plus alungarea a trei jucători care lui nu-i plac nici ca oameni, nici ca fotbalişti: Jeremy Mathieu, Lucas Digne şi Andre Gomes.

Răspunsul cred că e clar pentru toată lumea! Mai mult ca sigur că Luis Enrique e ca şi demis, în locul său vehiculându-se deja numele lui Jorge Sampaoli, în acest moment la Sevilla. Despre cei trei antipatizaţi de Messi nici nu mai are rost să vorbim, mai ales că nu sunt piese prea grele, chiar dacă au costat şi ele în total peste 70 de milioane de euro. Messi are şi o preferinţă la veniri: Angel Di Maria, de la PSG şi coleg cu el la naţională. Asta, dacă se va putea, însă!

 
 
Loading...