Selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaoli, a declarat, după calificarea la Cupa Mondială, că Lionel Messi, care a marcat trei goluri în meciul cu Ecuador, scor 3-1, a fost "imens".


Argentina a obţinut calificarea la Cupa Mondială din 2018, după ce a învins Ecuador,  3-1, în ultima etapă a preliminariilor din zona CONMEBOL.

Au marcat Romario Ibarra ‘1 pentru gazde şi Messi ’11, ’18, ‘62 pentru Argentina.

"Messi a fost imens. Nu ar fi fost logic ca turneul cel mai important din fotbal să nu îl aibă pe Messi. Messi este cel mai bun fotbalist din istorie. Sunt emoţionat să fiu alături de el. Le-am spus jucătorilor: Nu Messi datorează un mondial, fotbalul îi datorează un mondial lui Messi. Trebuie să îl ajutăm să ajungă la CM", a spus Jorge Sampaoli, Selecţionerul Argentinei.

Lionel Messi s-a declarat încântat de calificare. "Din fericire totul s-a terminat cu bine. Am suferit mult pentru a obţine calificarea. Acum trebuie să fim liniştiţi, să ne bucurăm de calificare şi să ne pregătim pentru ce urmează. Ar fi fost o nebunie dacă Argentina nu ar fi ajuns la CM", a adăugat el.

 
 
Loading...