Fotbalul e scurt şi viaţa lungă, iar cei mai inteligenţi şi mai potenţi financiar dintre jucători ştiu asta. Şi starul Barcelonei e conştient că se apropie de finalul carierei şi trebuie să se gândească la viitorul celor trei copii ai săi.


Astfel, Messi, 30 de ani, e în plin process de securizare a celor peste 300 de milioane de euro câştigate din fotbal şi are planuri să investească la greu. Astfel, după ce anul trecut şi-a deschis în Barcelona un restaurant de de 1.000 de metri pătraţi, Bellavista del Jardin del Norte, acum acesta s-a orientat către industria hotelieră. Argentinianul a găsit repede o proprietate superbă într-unul dintre cele mai turistice locuri ale Europei, Insulele Baleare, şi a cumpărat-o cu preţul de 30 de milioane de euro.

sdghr.jpg

Hotelul se numeşte Hotel Es Vive, are 52 de camere, iar după achiziţie Messi i-a adăugat repede antetul MiM
Captură

Hotelul se numeşte Hotel Es Vive, are 52 de camere, iar după achiziţie Messi i-a adăugat repede antetul MiM, marca înregistrată a fotbalistului. Clădirea a fost recent renovată de designerul britanic Sean Cochrane, care s-a inspirat de moda anilor 1940. Sud-americanul nu se va ocupa însă personal de administrarea hotelului, ci a angajat o firmă, iar el va încasa doar profitul.

untitled.jpg

O noapte de cazare la MiM Hotel Es Vive costă între 300 şi 600 de euro pe noapte
Captură

O noapte de cazare la MiM Hotel Es Vive costă între 300 şi 600 de euro pe noapte, bani în care sunt incluse toate serviciile de SPA, sală de forţă, piscină proprie şi un bar pe acoperiş. Din păcate pentru Messi, acesta nu va scăpa nici în acest domeniu de concurenţa acerbă cu Cristiano Ronaldo. Ziarele din Spania scriu că portughezul caută şi el un hotel în Ibiza pentru a-şi mări lanţul început în Insula Madeira cu Pestana CR7 Funchal şi continuat cu stabilimente de lux la Madrid, New York şi Marrakesh, în Moroc. Messi şi Ronaldo sunt cei mai bine plătiţi fotbalişti din lume, ambii câştigând la Barcelona şi la Real Madrid salarii de peste 20 de milioane de euro pe an.

drgher.jpg

Sky Bar-ul de pe acoperiş e una dintre principalele atracţii ale stabilimentului
Captură

jil.jpg

O noapte în Ibiza e tot timpul specială, dar petrecută în hotelul lui Messi devine unică
Captură
 
 
Loading...