Messi, vizitat de sosia lui Ronaldinho

Ultima actualizare:

    Messi a fost foarte amuzat de întâlnirea cu falsul Ronaldinho
Messi a fost foarte amuzat de întâlnirea cu falsul Ronaldinho

Toată lumea se aştepta ca rivalitatea dintre ţara gazdă, Brazilia, şi Argentina să ajungă la acest Mondial la cote alarmante. Da de unde? 10.000 de fani argentinieni şi brazilieni au luat cu asalt cantonamentul reprezentativei „Albiceleste”, din Minas Gerais.

Forţele de ordine n-au făcut faţă fanilor, care au intrat pe teren în momentul când jucătorii lui Sabella şi-au făcut apariţia. Cel mai alergat a fost, bineînţeles, Messi, care a avut parte şi de o întâlnire-şoc. Unul dintre fanii care o zbughea desculţ pe teren s-a dus glonţ către starul Barcelonei şi i-a întins mâna.

Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că acesta seamănă leit cu Ronaldinho, fapt pentru care s-a amuzat copios. Şi colegii săi care se aflau în apropiere au avut acelaşi sentiment la început, dar cu toţii şi-au dat seama de înşelăciune când un poliţist l-a înhăţat pe fan.

Lucrurile nu s-au încheiat aici pentru că, imediat, un alt suporter a venit cu o batistă la Messi pentru a-i şterge ghetele. Argentinienii şi-au continuat şedinţa de pregătire abia după 15 minute.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net