«Mi-a spart faţa cu pumnul şi a fugit»

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş
Gabi Tamaş

Gabi Tamaş nu are linişte în Anglia. Fotbalistul transferat la Doncaster, formaţie din liga a doua engleză, a fost titular meci de meci, însă acum se vede nevoit să facă tuşa. Şi nu pentru că nu ar fi în formă, ci pentru că luni urmează să se opere la pomete, după ce a primit un pumn care l-a făcut K.O. Nu în timpul unui meci, ci la o ieşire în oraş cu amicii de la echipă.

Cunoscut ca un fotbalist rebel, Gabi Tamaş atrage necazurile ca un magnet. Fundaşul în vârstă de 30 de ani părea că a scăpat de probleme în ianuarie, când a semnat pentru şase luni cu formaţia britanică Doncaster, club care se luptă pentru a se salva de la retrogradarea în liga a treia. S-a integrat perfect, a jucat meci de meci, a dat şi pasă de gol, iar echipa sa a ajuns locul 20, la şapte puncte de prima formaţie care „pică" din liga a doua.

Cu toate astea, internaţionalul român nu şi-a găsit liniştea. A stat cuminte două luni, dar necazul tot l-a găsit. S-a întâmplat săptămâna trecută, după meciul pe care Doncaster l-a câştigat cu 2-0 în faţa celor de la Huddersfield. Gabi Tamaş a povestit în exclusivitate pentru Click! cum de a ajuns să fie iar în mijlocul unui scandal în care este implicată şi Poliţia.

„ Eram cu nişte colegi la un fast-food. Vorbeam între noi, atmosfera era liniştită, până când a venit un tip prin spatele meu şi mi-a tras un pumn în faţă. Apoi a fugit, s-a făcut nevăzut. Nimeni nu a apucat să reacţioneze că totul s-a întâmplat foarte rapid. Din păcate, nu l-am văzut pe cel care m-a agresat", ne-a mărturisit fundaşul, apoi a continuat:" Mi-a făcut fractiură de pomete. Am fost la doctor, era normal, mi-am dat seama că lovitura a fost una serioasă. Apoi am fost la Poliţie, am dat declaraţii. Cei de acolo mi-au spus că au solicitat deja filmările de la camera video din zona respectivă şi că este o chestiune de zile până când îl vor prinde pe cel care m-a lovit. Aştept şi eu să văd cum decurge ancheta".

Din păcate, pumnul încasa a lăsat urmări destul de grave:" Am fost diagnosticat cu fractură de pomete. Partea dreaptra a feţei este afectată. Luni sunt programat la operaţie. Am înţeles că trebuie să fac o pauză de o săptămână, apoi probabil o să reintru în programul normal al echipei. Încă nu ştiu dacă voi purta mască de protecţie sau nu".

A plecat de la CFR după nici o săptămână

Gabi Tamaş a fost la un pas să ajungă în Liga I, după ce în octombrie semnase un contract pentru şase luni cu CFR Cluj. N-a apucat să debuteze pentru ardeleni, pentru că a fost forţat să plece. S-a spus că a fost implicat într-o altercaţie într-un bar la 5 dimineaţa, iar şefii din Gruia nu l-au mai dorit la echipă.

„Filmarea aceea în care eram cu Florin Costea a fost făcută la ora 21.00, nu la 5.00 dimineaţa! Sunt oameni care pot confirma ce spun, plus înregistrările video care au ora la care s-a desfăşurat totul", ne-a mărturisit Tamaş la momentul respectiv.

A negat problemele cu băutura

La începutul lunii decembrie, Gabi Tamaş a vorbit pentru Click!, în primul său interviu acordat presei după mai bine de doi ani. Atunci, fundaşul a respins acuzele care i se aduceau, cum că ar avea probleme cu băutura: „Nu sunt un alcoolic! Alcoolicii sunt ăia care beau zi de zi, cum se trezesc, sunt cu băutura la nas! Eu nu fac aşa ceva! Eu beau din când în când, atunci când am o zi liberă şi fac o ieşire cu prietenii, un grătar... lucruri absolut normale. Mai rămâne să spună lumea despre mine că sunt drogat şi homosexual, că în rest m-au făcut toţi în toate felurile".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net