Michel Platini, titular la Dinamo pentru export

Ultima actualizare:

    Michel Platini va  debuta în această  seară în tricoul  dinamoviştilor (Foto: Răzvan Păsărică)
Michel Platini va debuta în această seară în tricoul dinamoviştilor (Foto: Răzvan Păsărică)

Michel Platini este o adevărată afacere, dar nu pentru roş-albi ci pentru fraţii Becali. „Câinii" vor debuta azi pe Arena Naţională, contra celor de la Gaz Metan, iar printre jucătorii care se vor afla pe teren va fi şi sud-americanul. Acesta va fi „împins" să evolueze constant şi treptat va deveni şi titular.

Totul este o strategie pentru ca în vară să fie vândut pe bani mulţi. Cum? Fotbalistul care poate activa atât în atac cât şi în bandă a fost adus de la ŢSKA Sofia pentru 10.000 de euro şi pentru a-l lua definitiv, bucureştenii ar trebui să plătească 350.000 de euro.

Dacă Dinamo va câştiga titlul şi va ajunge în cupele europene, cota sa oricum va creşte iar dacă roş-albii nu vor avea parcursul scontat, faptul că Platini a fost constant tot returul va însemna şi o sumă mai mare pentru un eventual transfer în străinătate.

simeon stalpnicul png

Astfel, fraţii Becali, cei care au intermediat afacerea vor avea un profit imens, indiferent de traseul lui Dinamo.

Cum va fi impus Platini printe titulari? Simplu! Fostul impresar, Giovani Becali, e recunoscut pentru legăturile puternice pe care le are în fotbalul românesc, dar „trecerea" cea mai mare o are la şefii din „Ştefan cel Mare".

Dinamo va juca pentru prima dată pe Arena Naţională

simeon stalpnicul png

Influenţa sa trece de birourile conducătorilor şi de multe ori au fost cazuri în care fotbaliştii care nu i-au fost pe plac nu au mai jucat. Cel mai recent caz este al lui Liviu Ganea. „Vârful" a rupt contractul cu machidonii şi a explicat apoi cum a fost ameninţat.

„După ce am rupt acordul cu ei, mi s-a spus clar ca nu voi mai juca la Dinamo nici un minut. Se ştie ce influenţă are Giovani Becali la Dinamo", a spus recent Ganea, care acum activează la CFR.

Borcea a regizat scandalul cu Săvulescu!

Borcea a explicat că vorbele grele aruncate colegului său din acţionariatul lui Dinamo, Dragoş Săvulescu, au fost pentru a-l face cunoscut pe acesta.

simeon stalpnicul png

"Nu e greu să lucrez cu Săvulescu, eu l-am adus la Dinamo. A stat la cutie până acum, dar a zis că vrea să fie şi el cunoscut. I-am zis că trebuie să intre în dispute şi asta a făcut, s-a luat cu Gigi Becali şi cu mine, cei mai cunoscuţi. Şi-a făcut treaba, acum e cunoscut!", a spus Borcea la Sport.ro.

Totuşi, Săvulescu se pare că nu a luat totul în glumă, pentru că a anunţat că între ei nu mai poate fi vorba de împăcare. Ce i-au spus Borcea şi Gigi Becali lui Săvulescu:

"Săvulescu îşi rupea fundul pe la Milano. Râde lumea de el, râd jucătorii de el" (Cristi Borcea) "Se pozează pe Facebook în ţâţele şi în pielea goală. Dacă eşti manechin, nu mai veni la Dinamo" (Cristi Borcea) "Pe Săvulescu am auzit că l-a prins nevastă-sa cu un bărbat în pat şi apoi a divorţat" (Gigi Becali)

Dinamo bate recordul de spectatori!

Meciul de azi de pe Arena Naţională dintre Dinamo şi Gaz Metan este unul istoric pentru "câini". Pentru că la această partidă se va consemna o premieră şi prin prisma faptului că "roş-albii" vor atrage un număr mare de suporteri la stadion.

Dacă în tur media la meciurile de acasă a fost de 5.000 de persoane, iar cei mai mulţi înregistraţi la o partidă au fost la derby-ul cu Steaua, 15.000, acum roş-albii preconizează că vor vinde 24.000 de bilete.

De ieri, au fost suplimentate tichetele pentru tribuna a II-a şi s-a deschis şi Peluza Sud, astfel că pe lângă cele 20.000 stabilite iniţial au mai fost adăugate încă 4.000. Vânzarea merge foarte bine, iar casele de bilete de la Arena Naţională vor fi deschise şi azi până la ora 18.00, jocul urmând să înceapă de la 20.20.

Femeile au intrarea gratuită, în rest preţurile fiind modice, 5 lei, biletul la peluze şi 10 lei, locul la tribuna a II-a. "Aşteptăm 20.000 de oameni pe Naţional Arena. Acolo e un cartier de dinamovişti şi o să jucăm cât mai mult pe acest stadion, e ca şi casa noastră.Noi suntem singurii care am adus 80.000 de spectatori pe Stadionul Naţional, să ne amintim de meciurile cu Manchester United sau Lazio", a declarat şi Cristi Borcea.

Et. 1, cu Tg. Mureş (la Ploieşti), 3.500Et. 3, cu Pandurii (fără spectatori)Et. 5, cu Oţelul, 1.500Et. 7, cu Rapid, 7.000Et. 9, cu Concordia (fără spectatori)Et. 11, cu FC Braşov, 2.000Et. 14, cu Voinţa Sibiu, 3.000Et. 16, cu Steaua, 15.000

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net