Mihai Costea, gol după 1.017 zile

Ultima actualizare:

    Mihai Costea  e felicitat de noii  săi coechipieri  după golul marcat
Mihai Costea e felicitat de noii săi coechipieri după golul marcat

Mihai Costea e aproape să revină în Liga I după ce, aflat în litigiu cu trupa din Ghencea, s-a antrenat prin parcuri timp de doi ani. Acum e la un pas de a semna cu nou promovata Voluntari, formaţie pentru care a şi înscris. „Nilă” nu mai cunoscuse gustul golului din noiembrie 2012.

În urmă cu doi ani, în toamnă, Costea junior era trecut pe linie moartă la Steaua. De atunci a început un război pe la comisii cu roş-albaştrii şi abia la începutul lunii trecute a avut câştig de cauză, „militarii” find nevoiţi să-i plătească restanţe financiare de aproximativ 200.000 de euro. Liber de contract şi cu contul plin, el nu a reuşit însă să-şi găsească un angajament, dar l-a rugat pe Flavius Stoican, antrenorul celor de la Voluntari, să-l primească la antrenamente.

Mai întâi a bifat prezenţa într-un amical cu Baloteşti. A fost o şansă nesperată pentru unul care nu a mai evoluat într-o partidă de doi ani, de când Steaua o întâlnea pe Avântul Bârsana în Cupă. Lui „Nilă” i-a priit jocul şi acum două zile a reuşit să şi puncteze. S-a întâmplat în testul cu CS U Craiova, scor 2-1. Pentru el a fost o descătuşare fiindcă ultimul său gol fusese în urmă cu 1017 zile, la data de 22 noiembrie 2012, într-un meci cu Stuttgart, 1-5.

Fratele Florin joacă în Irak

Celălalt atacant al familiei Costea, Florin, evoluează la FC Zakho, în Irak, acolo unde antrenorul Ilie Stan a format o adevărată colonie românească, Daminuţă şi Leca fiind şi ei legitimaţi aici. Fratele mai mare al lui “Nilă” va debuta în prima ligă irakiană la mijlocul lui septembrie când echipa sa va juca contra celor de la Al Minaa Basra. Şi cariera lui Florin a intrat în ultimul timp pe o pantă descendentă, jucând tot mai puţin pe la cluburile la care a activat până a ajunge la arabi.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net