Mihai Costea întoarce armele

Ultima actualizare:

    Mihai Costea speră  să marcheze în poarta  fostei sale echipe
Mihai Costea speră să marcheze în poarta fostei sale echipe

Atacantul Mihai Costea evoluează acum la Voluntari şi chiar dacă oficial îl încearcă un sentiment de regret că a părăsit trupa din Ghencea, în realitate el vrea să se răzbune pe cei care i-au făcut viaţa un calvar.

În urmă cu patru ani, Mihai Costea era vedetă a trupei lui Mititelu, Universitatea Craiova, iar patronul Stelei, Gigi Becali, l-a vrut cu orice preţ la echipa sa. A plătit 1.5 milioane de euro pentru el şi era convins că a adus „o maşină de goluri”. Dar, a fost exact opusul. Treptat, s-a transformat într-o rezervă de lux şi-n cele din urmă, în 2013, a fost exclus din lot, chiar dacă se afla încă sub contract.

A început să se pregătească singur, prin parcuri, şi totodată a pornit un proces cu steliştii pentru a-şi primi drepturile salariale. A câştigat recent litigiul şi are de încasat 200.000 de euro. Financiar s-a redresat, dar nu şi fotbalistic. A apelat la Flavius Stoican, fostul antrenor al celor de la Voluntari, pentru a-l lăsa să se antreneze alături de elevii săi şi în scurt timp a ajuns să dispute jocuri amicale. A fost practic revenirea în circuit fiindcă nu mai bifase o partidă de doi ani. Apoi, a marcat într-un test cu CS U Craiova, după ce nu mai cunoscuse gustul golului din 2012, şi apoi a semnat cu ilfovenii. Acum va da piept cu fosta sa echipă şi chiar dacă nu recunoaşte, planul său e de a-i învinge pe cei care l-au pus la pământ. „La Steaua nu am mai jucat pentru că nu am mai fost dorit. Mi-a fost greu să stau departe de fotbal”, a spus recent „Nilă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net