Mihai Costea: "M-au batjocorit! Sunt scârbit!"

Ultima actualizare:

    Mihai Costea  n-a mai jucat un  meci oficial de  aproape doi aniFoto: Mediafax
Mihai Costea n-a mai jucat un meci oficial de aproape doi aniFoto: Mediafax

Steaua nu scapă de Mihai Costea. Şi reciproca e valabilă pentru că, oricât de mult îşi doreşte, nici Mihai Costea nu scapă de Steaua. Situaţia este cu atât mai dificlă cu cât “Nilă” (26 de ani) aparţine şi de vechea Universitatea Craiova, intrată în faliment, iar campionii nu pot face nimic fără aprobarea oltenilor.

Mihai Costea nici nu mai ştie de când n-a mai jucat în Liga 1. Este legitimat la Steaua şi încearcă din răsputeri să “evadeze” din Ghencea, însă nu găseşte calea. A făcut demersurile necesare pentru a deveni liber de contract dar spune că atât steliştii, cât şi cei de la comisiile Ligii îl împiedică să-şi facă dreptate, situaţie în care el rămâne blocat şi singur la antrenamente prin parcurile bucureştene.

Sătul să primească amânare după amânarea de la comisii sau să fie ignorat de stelişti, “Nilă” a decis să se ducă în instanţă şi, mai mult decât atât, le face plângere la DNA celor pe care el îi consideră vinovaţi.

Vrea să fie declarat liber de contract

“Sunt scârbit de ce se întâmplă la comisii şi nu-mi rămâne decât să le fac plângere penală membrilor lor! Simt că sunt batjocorit şi că nu am nici un drept”, şi-a început Costea cel mic mărturisirea, potrivit gsp.ro.

”În iunie m-am adresat Comisiei LPF pentru că aşa mă obligă regulamentul FRF cu o cauză simplă, şi anume să se stabilească dacă pot sau nu să devin liber. De atunci aştept o soluţie. Cei de la Comisie, din interese doar de ei ştiute, refuză practic judecarea acestei cauze. Cu ajutorul LPF şi a organismelor sale, împotriva mea se fac abuzuri, îmi este îngrădit dreptul la muncă. Asta mi se întâmplă în ultimii doi ani, mi se interzice dreptul la muncă”, mai spune atacantul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net