Mihai Costea se «reabilitează» la arabi

Ultima actualizare:

    Mihai Costea a dezamăgit la FC Voluntari
Mihai Costea a dezamăgit la FC Voluntari

Mihai Costea a semnat un contract pe doi ani cu Al Ittihad Kalba şi va câştiga 10.000 de dolari lunar. Românul vrea să-şi relanseze cariera la 27 de ani, fiindcă în Liga I nu mai avea căutare din cauza prestaţiei slabe sau a problemelor de disciplină.

Costea a decăzut treptat, fiind departe de perioada de glorie cunoscută la Craiova. În 2011, steliştii l-au cumpărat pentru 1,5 milioane de euro şi au crezut că au dat lovitura. A fost o deziluzie şi ultimii ani i-a petrecut antrenându-se singur prin parcuri. S-a judecat cu roş-albaştrii şi a câştigat restanţe financiare în jur de 200.000 de euro, dar fotbalistic era “terminat”.

În septembrie anul trecut a primit o şansă de la Voluntari şi a înscris imediat într-un amical, după ce nu mai cunoscuse bucuria golului din noiembrie 2012. A semnat cu ilfovenii, însă în decembrie a fost dat afară. A fost prins că pariază, inclusiv pe meciuri din Liga I, iar FRF interzice această practică jucătorilor. Oricum, cei de la Voluntari nu au pierdut mare lucru, ci doar un atacant care a bifat nouă partide şi nu a înscris niciodată în duel oficial.

Norocul lui “Nilă” a fost că arabii de la Al Ittihad Kalba l-au căutat, curtându-l şi-n vara trecută, şi acum, liber de contract, românul a semnat. Costea speră să se reinventeze la 5.000 de kilometri de casă, chiar dacă va activa în liga secundă, însă clubul său are ca obiectiv promovarea. “Nilă” va face cuplu în atac cu Papa Waigo, care a trecut pe la italienii de la Fiorentina sau pe la englezii de la Southampton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net