Mihai Costea a trecut la munca de jos

Ultima actualizare:
Fostul căpitan al naţionalei e un adevărat cavaler, cărând sacoşele soţiei
Fostul căpitan al naţionalei e un adevărat cavaler, cărând sacoşele soţiei

Mihai Costea n-a mai jucat într-un meci oficial de aproape doi ani şi, în ultimele luni, a început un război deschis cu oficialii Stelei dar şi cu membrii comisiilor LPF, care tergiversează cazul său. Fotbalistul vrea să fie declarat liber de contract pentru a-şi găsi un angajament. Până atunci, se antrenează la cumpărături.

Mihai Costea este „prizonier” în Ghencea. Fotbalistul de 26 de ani nu mai este dorit de Gâlcă la echipă, dar situaţia nici nu-i permite să se transfere la alt club. El îi acuză pe oficialii campioanei că sunt ”mână în mână” cu membrii comisiilor de la Liga Profesionistă de Fotbal şi complotează împotriva lui. Concret: nu este declarat liber de contract pentru a-şi putea găsi echipă, deşi ultimul meci oficial l-a jucat pentru roş-albaştrii acum aproape doi ani.

Costea a mărturisit că-i va acţiona în instanţă pe cei pe care-i consideră responsabili de situaţia sa. Până atunci, ”Nilă” se antrenează de unul singur prin parcurile Capitalei. Când nu face efort în aer liber, atacantul trudeşte din greu la... supermarketuri. Costea cel mic a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce era la cumpărături în zona Pipera. A stabilit un adevărat record: a petrecut mai puţin de zece minute în magazin, dar a ieşit cu o plasă uriaşă, pe care de abia putea să o care.

Probabil şi-a anulat alergarea de aseară având în vedere că antrenamentul şi l-a făcut transportând produsele achiziţionate. Istovit, Mihai Costea a plecat direct spre locuinţa sa din zona de nord a Bucureştiului.

Cristi Chivu, "hamal" pentru Adelina 


    Fostul căpitan al naţionalei e un adevărat cavaler, cărând sacoşele soţieiFoto: Mihai Ionescu
Fostul căpitan al naţionalei e un adevărat cavaler, cărând sacoşele soţieiFoto: Mihai Ionescu

Retras din activitatea profesională, fostul căpitan al naţionalei, Cristi Chivu, are grijă acum de familie şi de treburile gospodăreşti. El a fost surprins de fotoreporterii Click! zilele trecute la mall, alături de soţia sa, Adelina. Nu a fost vorba de relaxare, ci o vizită cu scop precis. Adelina şi-a cumpărat un parfum şi câteva accesorii, iar fostul fotbalist a cărat toate produsele la maşină, ca un adevărat cavaler.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net