Mihai Pintilii revine la Pandurii până în vară

Ultima actualizare:

    Pintilii a mai jucat la Pandurii în perioada 2010-2012, fiind şi căpitanul echipeiFoto: Răzvan Păsărică
Pintilii a mai jucat la Pandurii în perioada 2010-2012, fiind şi căpitanul echipeiFoto: Răzvan Păsărică

Ceea ce la început părea doar un zvon dătător de speranţe pentru Pandurii, a devenit realitate. Fostul lor căpitan, Mihai Pintilii, va îmbrăca din nou tricoul echipei antrenate acum de Edi Iordănescu.

Aflat în imposibilitatea de a mai evolua la Al-Hilal, în Arabia Saudită, din cauza venirii grecului Samaras şi a limitării numărului de jucători străini impus de şefii federaţiei, Mihai Pintilii şi-a căutat în ultimele săptămâni o echipă unde să fie împrumutat. Iniţial, el ar fi vrut să revină la Steaua, dar din cauza perioadei scurte a transferului – până în iunie – el nu ar fi putut ajuta echipa în preliminariile Ligii Campionilor, fiind greu de crezut că bucureştenii mai pot pierde titlul.

Aşa că a ales cea de-a doua variantă, a revenirii la Pandurii, echipă la care a evoluat în perioada 2010 – 2012 şi de unde a plecat la Steaua, cu care a cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale.

În urmă cu două zile, Pintilii declara la Digisport de ce preferă să meargă la Pandurii în dauna Stelei. “Pandurii e echipa care mi-a dat cele mai multe, m-aş duce la Pandurii cu plăcere. Steaua? Nu. Campionatul e luat, ce rost avea să mă duc la Steaua doar trei luni? Steaua mă voia pentru Champions League, dar Al Hilal nu a vrut să mă împrumute pe o durată mai lungă”, spunea internaţionalul român.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net