Mihai Stoica poate fi eliberat din închisoare

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica pare alt om după eliberarea din închisoare. La fel a fost şi fostul său patron, Gigi Becali, dar nu l-a ţinut prea multFoto Click!
Mihai Stoica pare alt om după eliberarea din închisoare. La fel a fost şi fostul său patron, Gigi Becali, dar nu l-a ţinut prea multFoto Click!

Judecătoria Sectorului 4 a decis, luni, că Mihai Stoica, fost manager al FC Steaua, poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani şi şase luni primită în dosarul transferurilor de jucători, hotărârea nefiind definitivă.

Instanţa a decis că Mihai Stoica îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat, admiţând astfel propunerea formulată de Comisia de la Penitenciarul Jilava, care a concluzionat că fostul manager al FC Steaua îndeplineşte fracţia de pedeapsă care trebuie executată, a avut un comportament bun în penitenciar şi a desfăşurat mai multe activităţi.

Decizia Judecătoriei Sectorului 4 poate fi contestată de procurori la Tribunalul Bucureşti, care va decide definitiv dacă Mihai Stoica poate pleca din penitenciar.

Fostul manager al FC Steaua a fost prezent, luni, la judecarea propunerii de liberare condiţionată, fiind adus din Penitenciarul Jilava.

Cererea a ajuns la instanţă în 9 decembrie 2015, după ce Comisia de la Penitenciarul Jilava a constatat că fostul manager general al FC Steaua întrunește condițiile necesare pentru a fi eliberat condiţionat.

Mihai Stoica execută din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul transferurilor de jucători.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat în 2014, alături de Stoica, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, şi pe Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Între timp, Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu au fost eliberaţi condiţionat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net