Mihai Stoica recunoaște: ”La FCSB nu e autonomie pentru antrenori”

Ultima actualizare:

    FCSB s-a făcut de râs la IașiFOTO: Sportpictures.eu
FCSB s-a făcut de râs la IașiFOTO: Sportpictures.eu

FCSB s-a făcut de râs la Iași, acolo unde a echipa care an de an speră la titlu, dar e mereu depășită de măcar o rivală, a pierdut cu scorul de 5-2. Dincolo de rezultat, a șocat mișcarea făcută de bucureșteni în minutul 28, când au făcut 4 schimbări. Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a confirmat voalat că acestea au fost făcute de patronul Gigi Becali.

”Deciziile se iau consultând patronul, pentru că altfel nu funcţionează niciun club. Că unii au ieşit şi au recunoscut asta şi alţi nu, e cu totul şi cu totul altceva. Noi ştim ce se întâmplă pe la toate echipele. La noi nu este autonomie pentru antrenori cum este în Premier League unde antrenorul îşi alege jucătorii. Că Gigi se implică, ştim cu toţii. Ce rost are să vorbim aceeaşi chestie şi aceeaşi chestie? Încetaţi cu asta, că ştim cu toţii şi ştiţi! Ce vreţi să urmăriţi până la urmă?”, a declarat Mihai Stoica la ProX. El a fost filmat vorbind în tribună, la telefon, în minutul 22, pentru ca după doar câteva zeci de secunde mai târziu patru patru fotbaliști de lângă el – oficialul stătea lângă jucătorii de rezervă – să înceapă să se dezechipeze. E vorba de Miron, Tănase, Olaru și Buș, care i-au înlocuit pe Cană, Şut, Ad. Petre și Istrate. Petre s-a trezit schimbat deși nu greșise nimic, așa că nu a putut decât să zâmbească ironic în momentul în care părăsea terenul. Culmea e că, deși se presupune că echipa s-a întărit după intrarea celor patru, statistica demonstrează că în noua formulă FCSB a pierdut restul de meci cu 2-1, în momentul introducerii lor scorul fiind deja de 3-1 pentru ieșeni.

”Gigi Becali nu a fost dezamăgit de eșecul cu Poli Iași”

Deși Gigi Becali se joacă de-a antrenorul, el a început să uite să-și joace rolul de patron. Adică pare că nu mai este deranjat de înfrângeri, iar ieșirea din spațiul public, confirmată de Mihai Stoica, pare să fie în aceeași linie: „Gigi Becali nu a fost nici măcar dezamăgit după meciul cu Poli Iași. A înțeles situația! El nu a avut nicio problemă cu acest coronavirus. Când aveam etajul transformat în spital, la bază, el intra acolo, cu mască și fără mască. Nu avea nicio teamă că se poate infecta. Nu a avut niciodată probleme. S-a testat și a fost negativ! Nu mai dorește să apară în spațiul public niciodată! E o alegere personală. E calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța. Probabil că și de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit”, a mai declarat Mihai Stoica la Pro X.

Odată cu micșorarea listei infectaților cu Covid, FCSB va renunța la serviciile celor trei jucători împrumutați pentru meciul din Liga Europa cu Slovan Liberec, de săptămâna trecută. ”Karanovic şi Caiado probabil se vor întoarce la Sibiu, acum. Enache este jucătorul nostru până în iarnă. Dacă îşi găseşte un alt angajament poate să plece oricând, nu e nicun fel de problemă. Dacă nu îşi găseşte, până în iarnă merge cu noi”, a mai spus Stoica, la ProX.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net