Mihai Teja cere timp la Dinamo

Ultima actualizare:

    Teja speră la  o victorie  diseară,  la Galaţi
Teja speră la o victorie diseară, la Galaţi

Dinamo a început cum nu se poate mai rău anul 2015. A pierdut primul meci oficial, 2-1 cu Pandurii, în Cupa Ligii, dar, dincolo de rezultat, jocul slab al echipei le-a dat motive de nemulțumire ”câinilor”.

Mihai Teja, noul antrenor al „alb-roșilor”, spune că însă că în timp lucrurile se vor schimba vizibil în bine.

”Dacă iei 10 jucători, nu înseamnă că trebuie să câştigi Europa League sau Champions League”. Acesta a fost modul subtil a lui Mihai Teja de a le cere suporterilor să aibă răbdare în noul proiect de la Dinamo.

“Majoritatea jucătorilor noi vor juca, dar am un lot întreg de 24 de jucători la dispoziţie. Sunt mulţumit de achiziţii. E un lot bun, dar avem nevoie de timp pentru a se omogeniza. Există susţinere din partea conducerii, am plecat la un proiect, care se face pe un timp mai îndelungat, nu se face pe o săptămână sau o lună. Eu aşa ştiu. Dacă un lucru nu merge îl înlocuieşti cu altceva, un proiect înseamnă mult mai mult”, a mai spus tehnicianul în vârstă de aproape 37 de ani.

”Oricum, obiectivul nostru este acela de a construi o echipă competitivă şi de a urca cât mai mult în clasament”, a declarat Mihai Teja, care a precizează că vizează doar victorie în meciul de sâmbătă seară, de la Galați: ”Aştept cu nerăbdare fiecare meci. Îmi doresc să vină prima victorie cu Oţelul. Suntem pregătiţi pentru meci, sper să facem un meci bun şi din punct de vedere al jocului dar şi al rezultatului”.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net