Mihai Teja, contestat

Ultima actualizare:

    Mihai Teja speră  să readucă pe  Dinamo pe podium
Mihai Teja speră să readucă pe Dinamo pe podium

„Câinii” s-au întărit în toate compartimentele, dar rezultatele întârzie să apară, bilanţul jocurilor din cantonamentele din Turcia şi Spania fiind dezastruos: cinci înfrângeri şi o singură victorie chinuită în faţa ultimei clasate din liga a doua germană.

Mihai Teja a preluat-o pe Dinamo la mijlocul lunii decembrie şi are ca obiectiv o clasare cât mai sus în Liga I. Competiţia se va relua peste două săptămâni şi până acum roş-albii au arătat lipsuri mari, mai ales în apărare. „Suntem prieteni şi vecini, nu vreau ca Teja să se supere pe mine, dar Dinamo e o pălărie prea mare pentru el”, a tunat Ionel Ganea, fost atacant şi antrenor secund în „Ştefan cel Mare”.

Iar rezultatele arată că declaraţia „Ganezului” e valabilă. În Turcia, Bursaspor s-a impus în faţa roş-albilor cu 3-1, Guangzhou la fel, iar „tineretul” Danemarcei i-a zdrobit cu 7-1. O singură consolare palidă, 1-0, cu Erzgebirge Aue, formaţie ce va ajunge în liga a treia germană. Reveniţi acasă, elevii lui Teja şi-au învins „satelitul” cu 6-2, însă în al doilea stagiu, în Spania, când au întâlnit adversari serioşi s-au transformat iar în victime. Ruşii de la Dinamo Moscova i-au bătut cu 1-0 şi ultima umilinţă la fost administrată de Legia Varşovia, 2-4.

Sâmbătă seară, roş-albii vor juca împotriva suedezilor de la Elfsborg, echipă ce i-a eliminat în 2007 din tururile preliminare ale fostei Cupe UEFA. După această întâlnire, urmează luni ultimul test, cu Atletico Paranaense, şi apoi românii vor veni acasă.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net