Deranjat de o decizie de arbitraj, tehnicianul român a pătruns în spațiul de joc. Lider la zi în Ucraina, dar având un meci mai mult disputat decât rivala Șahtior Donețk, Dinamo Kiev a făcut un pas greșit, terminând doar la egalitate (2-2), acasă, cu Kolos Kovalivka, formație aflată pe locul 5 în clasament.


Mai mult decât atât, localnicii au muncit din greu pentru un punct, salvarea lor venind de la Țigankov, care a înscris în minutele 74 (penalty) și 84, în timp ce golurile oaspeților au fost reușite de Seleznov (min. 48 - penalty) şi Antiukh (min. 88).
Nu numai rezultatul l-a nemulțumit pe Mircea Lucescu. Antrenorul grupării care s-a calificat recent în „16”-imile de finală ale Ligii Europa a avut o nouă reacție ostilă la adresa arbitrajului lui Pașkal. În minutul 53, acesta l-a eliminat pe Șepelev, după un atac al acestuia asupra lui Cornomoreț. Inițial, arbitrul i-a arătat cartonaș galben jucătorului de la Dinamo Kiev, însă ulterior, după consultarea VAR, a schimbat culoarea acestuia în roșu. Lucescu a protestat, ajungând la centrul terenului!?! Reacția sa a avut urmări,  arbitrul dând ulterior decizii în compensație. Acesta l-a eliminat pe Maksimenko (min.  53),  tot după consultarea arbitrajului video. Iar Dinamo  Kiev a izbutit să preia conducerea prin „dubla” lui Țigankov. N-a fost, însă, victorie,  oaspeții egalând în urma unei acțiuni a lui Antiuh prin defensiva adversă cu două  minute înainte de fluierul de final. 

 
 
Loading...