Mircea Rednic (Dinamo): ”Când iei fotbalul la mişto, plăteşti!”

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic și-a pus la zid jucătorii, mai puțin pe portarul MuțiuFoto: sportpictures.eu
Mircea Rednic și-a pus la zid jucătorii, mai puțin pe portarul MuțiuFoto: sportpictures.eu

Antrenor la FC Dinamo, Mircea Rednic a bifat al treilea meci fără victorie în noul său mandat la gruparea bucureșteană. Tehnicianul și-a criticat jucătorii după eliminarea suferită în ”optimile” Cupei României de către divizionara a treia, AFK Csikszereda.

Cunoscut pentru tonul său ironic, Rednic a declarat după partida decisă la loviturile de departajare: "Până nu mori, tot înveţi. E ruşinos ce s-a întâmplat azi! Când iei fotbalul la mişto, plăteşti! Îmi cer scuze faţă de suporterii care au venit şi care au fost alături de noi. Nu poţi să-ţi baţi joc de echipă, să ţi se dea o altă şansă şi să nu dai gol din două penalty-uri. În primul rând trebuie să-i felicit pe adversari. Cu jucători tineri şi necunoscuţi, dar cu ambiţie şi cu dorinţă de a câştiga ne-au dat o lecţie. Mi-e ruşine de felul în care s-au comportat jucătorii. Ei încă nu au înţeles mesajul primit din partea mea şi a conducerii. Şi-au bătut joc de toată lumea şi vor plăti. Ştim ce trebuie să facem, pentru că altfel nu va fi bine pentru Dinamo", a declarat Rednic la Digi Sport.

Antrenorul dinamovist a apreciat doar evoluția portarului Vlad Muţiu, care a apărat patru lovituri de la 11 metri: "Îl felicit! A fost un test pentru el. Trebuia să-l văd. Cred că trebuia să-l pun pe el să bată, pentru că sunt sigur că era mult mai serios şi dădea şi gol", a spus Rednic.

Cum rezultatul meciului AFK Csikszereda - FC Dinamo a fost egal atât după 90 de minute (2-2), cât și după prelungiri (3-3), s-au executat lovituri de departajare, la care formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus cu 6-5. La ultima lovitură, dinamovistul Delorge a ratat. După câteva secunde, considerând că portarul ciucanilor s-a mișcat, arbitrul a decis repetarea loviturii, însă jucătorul bucureștenilor a ratat din nou...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net