Mircea Rednic şi Ladislau Bölöni au parcursuri similare la cârma echipelor Excelsior Mouscron, respectiv Royal Antwerp. Din postura de surprize plăcute ale campionatului, cele două formaţii nu mai bat acum pe nimeni.


Foşti colegi de cameră la echipa naţională, Rednic şi Bölöni au o relaţie de prietenie specială, vizibilă şi la meciul direct din urmă cu o etapă, atunci când au făcut show în faţa jurnaliştilor belgieni.

Ca o coincidenţă fericită, cei doi tehnicieni români au început stagiunea furtunos, cocoţându-se undeva în zona podiumului, Mouscron şi Antwerp fiind considerate pe bună dreptate adevărate revelaţii. Inevitabil, fiind vorba despre cluburi cu bugete medii spre mici, formaţiile antrenate de Rednic şi Bölöni au dat semne de oboseală, iar rezultatele n-au mai fost atât de impresionante.

Astfel, „Puriul” e la al şaselea meci consecutiv fără victorie, în timp ce seria negativă a lui Loţi e deocamdată de patru partide. Duminică, după 1-3 pe teren propriu cu Charleroi, Bölöni a recunoscut că elevii săi au făcut cel mai prost meci din această toamnă. Asta în timp ce fanii lui Antwerp şi-au dat în petec, aruncând cu petarde în teren, comportament care ar putea atrage o suspendare drastică.

Aşadar, nu sunt semne că perioada de criză în care au intrat cei doi antrenori români se va termina curând. În timp ce Bölöni va avea probleme din cauza suporterilor, Rednic e dezavantajat de program, echipa sa urmând să joace etapa viitoare contra campioanei Anderlecht.

 
 
Loading...