Mircea Sandu către Dragomir şi "trupa" de la LPF: "Sunteţi sclavii televiziunilor!"

Ultima actualizare:

"Cei de la Ligă au greşit cînd nu au vrut 17 echipe, ci au militat pentru 18. Lucrarea celor de la LPF s-a bazat pe o singură idee, o anexă care susţinea că trebuie să fie 18 echipe. Înţeleg că fotbalul fără bani nu se poate, dar nici să ajungi sclavul televiziunilor. Liga nu a făcut nici o propunere pentru Liga 1 pentru că este an electoral. Nu vreau să spun mai multe. Chiar Vali Alexandru mi-a spus: «Domnule, e an electoral, nu se poate aşa». M-am întîlnit şi întîmplător cu Dumitru Dragomir, mi-a spus că nu poate cu 17 echipe, că trebuie să dea meciuri. Bine, dă meciuri", a explicat preşedintele FRF.

Apoi, a detaliat: "M-am întâlnit cu dumnealui la mare, în urmă cu o lună și am tot vorbit pe marginea acestui caz Rapid-Chiajna. Eu mi-am expus punctul de vedere, domnul Dragomir la fel, eu n-am insistat şi nici n-aveam cum. Apoi, la masă a fost prezent şi Valentin Alexandru, care mi-a spus: “Trebuie să fim atenţi, este an electoral’. Aşa că n-am mai zis nimic.

La ultima noastră întâlnire m-a intrebat cât mai avem până la alegeri și ce fac eu. I-am răspuns că nu mai candidez, iar el a replicat că se gândeşte şi el. Şi ca să vă dovedesc că nu-l evit, spun şi eu că poate voi candida şi eu la şefia LPF. În acest caz, s-ar putea el să se teamă de mine“.

"Vă rog să nu mă mai tot asociați-comparați cu Dumitru Dragomir. Suntem două persoane distincte, care lucrează în societăți separate, nu ştiu de ce tot aduceţi numele dumnealui în discuţie"

Mircea Sandu, preşedinte FRF

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net