Mircea Sandu despre ziarişti: «Mă critică doar pentru că nu le-am dat şpăgi!»

Ultima actualizare:

    Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a explicat de ce crede el că ziariştii nu îl au la inimă. "Naşul" este de părere că presa îi contestă pentru că a refuzat să dea şpăgi.

Mircea Sandu a suferit o cădere nervoasă la şedinţa cu şefii AJF-urilor, pe care a deschis-o cu acest subiect, scrie Gazeta Sporturilor.

"Domnilor, vreau să vă spun de ce sunt acuzat, contestat şi arătat cu degetul de presă. De fapt, de o anumită parte a presei. Mă critică doar pentru că nu le-am dat şpăgi, de-asta, ca să ştiţi şi voi şi să nu luaţi nimic în considerare din ce auziţi şi din ce susţin cei din presă. Pe lângă faptul că nu le-am dat şpăgi, nici nu vorbesc cu ei în emisiuni TV de peste 3 luni şi atunci ei sunt nemulţumiţi", a spus Mircea Sandu.

"Voi chiar nu vedeţi că toată campania împotriva mea e regizată? Păi, unul dintre ei are în spate o familie care nu prea are drag de mine şi atunci e normal să-mi facă mie rău, dar nu-i luaţi în seamă, domnilor! Repet, dacă aş da presei spăgi, atunci aş fi bun şi nimeni nu s-ar mai lua de mine", a mai spus Sandu în timp ce toţi cei prezenţi la şedinţă.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net