Alte articole

Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei şi totodată finul patronului echipei din Ghencea, Gigi Becali, l-a contrazis pe omul de afaceri, cel care a susţinut că Toşca nu are valoare pentru a juca la roş-albaştrii.


"Steaua a avut posesia, a controlat jocul, dar nu și-a creat ocazii. Iar cele care au fost, acelea au fost puțin întâmplătoare. Însă nici Concordia nu a avut ocazii. Nu va fi o mare problemă ca Steaua, în acest moment, să câștige titlul. Steaua se întărește în fiecare pauză cu jucători valoroși. Tot ce este mai bun în România va veni la Steaua și atunci le va fi greu celorlalte echipe să se lupte cu Steaua.
Am rămas surprins. Speram, când am vazut acea schimbare, ca Toșca să fi fost accidentat. Nu că m-aș fi bucurat. Mă gândeam că poate este o problemă de ordin medical și stafful nu vrea să riște, având în vedere meciul de joi, care este foarte important. Am văzut că nu s-a specificat acest lucru, atunci probabil a fost o schimbare tactică sau Reghe a fost nemulțumit.
Mie mi-ar fi foarte greu să schimb un jucător după 30 de minute, indiferent cât de slab ar juca. Aș aștepta măcar pauza. Însă fiecare antrenor are strategia lui și ideile lui. Toșca este, de un an și jumătate, cel mai bun jucător al Stelei.
Mi se pare puțin bizar și mi-aș permite să îl contrazic pe nașul meu (n.r. Gigi Becali), că a pierdut foarte mulți ani în fotbal, dacă el spune despre Toșca faptul că nu are valoare, înseamnă că degeaba a stat în fotbal atâția ani, că nu a învățat nimic.
Îmi pare rău de el. A investit atâția bani, dar nu a învățat nimic din fotbal. După vânzarea lui Chipciu și a lui Stanciu, fără Toșca și Tamaș, va fi foarte greu pentru Steaua, daca ar începe acum campionatul, să se bată pentru play-off. Cu tot respectul pentru ceilalți jucători", a declarat Mirel Rădoi la Dolce Sport.

 
 
Loading...