Mirel Rădoi, după victoria cu Macedonia de Nord: ”Ne-a trecut glonțul pe la cap”

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFOTO: Sportpictures.eu
Mirel RădoiFOTO: Sportpictures.eu

România a câștigat cu emoții, scor 3-2, meciul cu Macedonia de Nord, din debutul preliminariile Campionatului Mondial. La finalul partidei, selecționerul Mirel Rădoi a recunoscut că ”ne-a trecut glonțul pe la cap”.

"A fost un thriller, mi s-a părut că totul merge prea uşor, ne-a trecut glonţul pe la cap. Vreau să-l felicit  pe Goran Pandev, este extraordinar ce face la vârsta lui. Eu am fost în permanentă legătură cu băieţii, cei din staf ştiau principiile. Mă  bucur că am putut fi alături de băieţi. Meritul nu este al meu deloc, ci doar al jucătorilor şi stafului. Este o seară minunată, dar în două minute am avut un black out total. Am  ştiut că va fi ca la box, cineva va marca. Dacă e să ne luăm după cele 80 deminute de azi la meciul  cu  Germania, putem spera, dacă ne luăm după cele două minute, nu  avem nicio şansă", a declarat Rădoi la Pro TV.

Reprezentativa României a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-0), după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată, selecţionata Macedoniei de Nord, în prima etapă a grupei J din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net