Mirel Rădoi fentează legea prin Moldova: antrenor la Chişinău

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Mirel Rădoi nu are licenţa PRO şi cum nu şi-a luat nici BAC-ul nu poate urma deocamdată cursurile şcolii de antrenor. Stelistul a găsit însă soluţia: va studia în Moldova, acolo unde legea e permisivă, şi apoi îşi va echivala diploma în România.

"Este adevărat că voi urma cursurile Şcolii de Antrenori din Republica Moldova. Am avut de ales între Moldova şi Şcoala de Antrenori de la Coverciano, din Italia. Am preferat să merg la Chișinău, deoarece este mai aproape de casă, în timp ce în Italia se schimbă în mod constant orașul în care se țin cursurile și mi-ar fi luat mai mult timp să mă deplasez. În plus, la cele două Școli, diploma de Bacalaureat reprezintă doar un criteriu de punctaj, nu şi unul obligatoriu.

Nu fac nimic ilegal, astfel că nu mi se pare normal să se vorbească despre complicități. Se poate verifica acest lucru, iar Federaţia Română de Fotbal şi Federaţia Moldovenească de Fotbal pot confirma faptul că nu am avut niciodată intenţia de a ascunde ceea ce fac. Dacă sunt o persoană care nu obişnuieşte să facă publice toate acţiunile sale, nu înseamnă că le ascund. Nu păcălesc pe nimeni și nici nu am intenția de a o face! Doresc doar să urmez cursurile unei şcoli de antrenori și să obțin licențele necesare pentru a practica această meserie", a spus Rădoi pentru siteul oficial al Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net