Mirel Rădoi, în război cu ,,egoiştii” de la naţională

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Selecţionerul le-a transmis un mesaj dur internaţionalilor care se gândesc doar la selecţii atunci când joacă pentru naţională.

Aflat în Spania alături de multe echipe din Liga I, Mirel Rădoi şi-a expus planurile pentru barajul cu Islanda de la 26 martie, primul din cele două meciuri care ne pot duce la Euro 2020. Proaspătul selecţioner are o „listă neagră” cu jucători care nu pun suflet la naţională.

Puţine lucruri poate face Mirel Rădoi în timpul scurt rămas la dispoziţie până la confruntarea din Islanda de peste două luni. Pentru că marja de selecţie este aceeaşi cu cea pe care a avut-o la dispoziţie Cosmin Contra, fostul antrenor de la naţionala de tineret ţine să schimbe mentalitatea celor care se prezintă la lot. „Sunt anumiţi jucători care au fost convocaţi, dar s-ar putea să nu mai fie acum. Sunt unii care vin doar pentru a bifa o selecţie şi nu mai arată că pot ajuta echipa naţională. Sunt mult prea egoişti, şi noi vedem anumite lucruri. Atunci nu vor mai veni la naţională”, a declarat Rădoi din Spania, acolo unde urmăreşte la lucru formaţiile noastre de club aflate în perioada de cantonamente. Aşadar, fără să ofere nume, Mirel Rădoi a deschis un subiect delicat, fiind destul de clar că are deja în minte câţiva fotbalişti care vor fi „tăiaţi” de la viitoarele acţiuni.

Până ce selecţionerul va anunţa prima sa listă de convocaţi, nu putem decât să speculăm pe marginea celor care l-ar fi putut dezamăgi atât de tare pe Rădoi. Astfel, e greu de crezut că printre ,,egoişti” se află unul dintre tinerii cu care a lucrat excelent până de curând la naţionala Under 21. De asemenea, Mirel Rădoi şi-a exprimat recent admiraţia pentru jucători cu experienţă precum Budescu, Alibec, Nicuşor Stanciu sau Nistor, pe care ar vrea să-i ia la Jocurile Olimpice din vară. Aplicând aceste filtre, cele mai plauzibile nume sunt cele ale lui Gicu Grozav, Alexandru Maxim, Alin Toşca sau Dragoş Grigore, fotbalişti care s-au aflat în ultimul an în circuitul naţionalei, dar care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net