Miriuță: ”Am o listă cu cinci jucători! Dacă vin, ne calificăm în play-off!”

Ultima actualizare:

    Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Dinamo a remizat cu Poli Timișoara, 0-0, și a ratat locul de play-off în această iarnă. Antrenorul dinamovist Vasile Miriuță speră ca la finalul sezonului regular, roș-albii să fie în primele șase echipe pentru a avea o șansă la titlu.

”Am jucat pe un teren greu, am avut trei ocazii uriaşii. Pe un asemenea gazon, când ai ocazii, trebuie să marchezi. La cât am ratat, trebuia să fi câştigat. Când scapi de trei ori singurul cu portarul, trebuie să o bagi în aţe. Ne-au lipsit câţiva jucători de bază, dar cine a intrat zic eu că a evoluat bine.

Avem moral bun, urmează o perioadă de pauză, în care ne vom pregăti aşa cum trebuie. E nevoie de întăriri, i-am prezentat patronului o listă cu cinci jucători, toţi din Liga 1. Dacă îi va aduce, eu sunt sigur că ne calificăm în play-off”, a spus Miriuță.

Pleacă Nemec, Nascimento, accidentat. ”Nu ştiu dacă va mai rămâne. Eu îl doresc aici, dar chiar nu ştiu ce îşi doreşte el...Nascimento nu e bine cu genunchiul, a primit o lovitură şi îl doare. Sperăm să revină până în primăvară”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net