Miriuţă, enervat pe Daum şi pe cei de la CFR! "Adică sunt prost?"

Ultima actualizare:

    Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo
Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo

Vasile Miriuţă, fostul antrenor al celor de la CFR, l-a criticat pe selecţionerul Daum pentru prestaţia naţionalei din jocul cu Polonia, 1-3. Tehnicianul nu i-a uitat nici pe şefii clujenilor, care l-au demis deşi îi promiseseră că va continua încă un sezon.

"După 2-0 m-am enervat și am schimbat programul, m-am uitat la un film. Așteptam să jucăm ofensiv, să atacăm. Era ultima noastră șansă. Dar ne-am pus pe două linii, cu 5 fundași, 4 mijlocași și Andone singur în atac. Și am așteptat... nu știu ce am așteptat. N-am înțeles ce a vrut Daum să facă. Sunt foarte dezamăgit.

La început credeam că Daum vine cu altă mentalitate, dar n-am văzut nicio schimbare. Acesta e adevărul. S-a văzut că Daum nu mai antrenase în ultimii ani. Plus că n-a fost niciodată la o națională. L-a văzut și cum stătea pe bancă, resemnat, abătut. Ne trebuie altceva, un antrenor român. Ce să mai așteptăm? Trebuie schimbat acum", a declarat Miriuţă la Dolce Sport.

Antrenorul le-a dat replica şi celor de fosta sa echipă, CFR: "Nu mai există onoare și cuvânt în Ardeal! Mi s-a spus un lucru și după o săptămână mi s-a spus altceva. Făcusem programul, liste cu jucători, nu plecasem în vacanță cu familia... Eu am vorbit cu domnul Băgăcean, mi s-a spus că este noul patron. Cu dânsul am discutat și rezilierea, în 10-15 minute am clarificat tot. Eu când am venit la CFR anul trecut, eu nu discutasem înainte să plece Conceicao. Abia după ce au reziliat cu el am discutat. Nu mi se pare fair-play cum a procedat Dan Petrescu. Nici ce a spus Mara, că se continua cu Miriuță doar dacă rămânea echipa în insolvență. Adică Miriuţă e prost?".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net