Miriuță nu trage de Nemec: ”Nu putem să-l ţinem cu forţa la Dinamo”!

Ultima actualizare:

    Adam Nemec ar putea lăsa Dinamo pentru a juca la rivala FCSB
Adam Nemec ar putea lăsa Dinamo pentru a juca la rivala FCSB

Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuţă, consideră că nu îl poate obliga pe atacantul Adam Nemec să rămână la echipă și nici nu-l poate forța să nu semenze cu rivalii de la FCSB.

“Nemec s-a întors ieri de la naţională, îmi pare rău că au ratat barajul. Dar el nu e afectat, a dat două goluri. Noi ne dorim ca el să rămână la noi, dar ştiţi cum e, e şi alegerea jucătorului. El trebuie să se concetreze pe meciul de luni şi apoi vom vedea. Dacă el îşi va dori să plece şi clubul va avea ofertă bună, orice este posibil. Nu poţi să ţii un jucător cu forţa mai ales atunci când îi expiră contractul în câteva luni. Dar el deocamdată e la noi şi sperăm să rămână la noi. La ora actuală e cel mai bun atacant din România. Eu am spus că nu am mai lucrat cu un atacant atât de bun ca el. Şi după meciul cu FCSB, când a jucat foarte bine. E şi un jucător de mare caracter. Patronul ştie mai bine, dacă aş avea eu vreo 20 de milioane poate că l-aş convinge, dar nu îi am. I s-a făcut o ofertă, acum depinde de jucător”, a declarat Miriuță.


    Vasile MiriuţăFOTO: Sportpictures.eu
Vasile MiriuţăFOTO: Sportpictures.eu

Tehnicianul nu ştie încă dacă se va baza pe portarul Jaime Penedo la meciul cu Juventus Bucureşti la meciul de luni, după ce acesta a fost la lotul echipei naţionale a statului Panama, calificată în premieră la Cupa Mondială din Rusia: “Să vedem dacă mă bazez pe Penedo, să vedem în ce stare e, cât a sărbătorit pe acolo. Numai el ştie ce făcut, dacă îl văd că doarme vreo două zile, asta e. E singurul jucător calificat din LIga I şi e foarte bine că e la noi la Dinamo. Nu am vorbit cu el, nu l-am deranjat după petrecerea aia. El nu prea bea, dar de băut, poate să dea”.

Vasile Miriuţă e convins că a reuşit în pauza competiţională de două săptămâni să-i cunoască mai bine pe jucători şi că echipa va arăta mult mai bine la următoarele partide.

“Cred că am reuşit să-i cunosc mult mai bine în aceste două săptămâni pe jucători şi sigur vom arătat mult mai bine, asta v-o pot garanta. Deocamdată nu mă gândesc la transferi de jucători, pentru că am jucători foarte buni, mă bazez pe ei. Vom vedea la iarnă. Eu am toată încrederea în ei. Au mai fost unele mici probleme, peste tot sunt, dar ne-am aşezat la masă le-am discutat, le-am rezolvat, şi gata. Trebuie să tragem toţi la aceeaşi căruţă, altfel nu se poate”, a mai spus Miriuţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net