Misteriosul caz al lui Ovidiu Herea: nu e liber de contract, dar într-o săptămână a fost prezentat la două echipe diferite

Ultima actualizare:

    Ovidiu Herea
Ovidiu Herea

Mijlocaşul de 28 de ani al Rapidului a plecat din România, crezând că poate semna cu oricine, în condiţiile în care giuleştenii au ajuns în eşalonul secund. Între timp, după o succesiune incredibilă a evenimentelor, Herea e într-o încurcătură din care nimeni nu înţelege nimic.

Concret, în momentul în care a plecat în Elveţia, pentru a negocia cu FC Sion, Ovidiu Herea era liber de contract. A dobândit acest statut potrivit unei clauze din contractul său care prevede că fotbalistul poate semna cu orice club, dacă Rapid ajunge în „B". Între timp însă, Rapid nu mai e în „B" şi, sâmbătă, va juca un baraj pentru menţinere în Liga I cu Concordia Chiajna. Revenind la Herea, într-o ştire postată pe site-ul oficial al clubului FC Sion, el a fost prezentat ca fiind noul jucător al elveţienilor, după cum se poate vedea aici. Anunţul mutării a fost făcut la data de 2 iulie.

Numai că, în această seară, surpriză: Potrivit site-ului stiridesport.ro, Herea a fost prezentat şi de saudiţii de la Al-Ittfiaq ca fiind noul lor jucător. Arabii susţin că Herea va ajunge, miercuri, la Dammam pentru a semna actele de transfer!

În aceste condiţii, rămâne de văzut unde va juca un fotbalist prezentat la două echipe diferite, care nici măcar nu e liber de contract!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net