Dumitru Dragomir (71 de ani), fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal şi deputat din partea PRM între 2000 şi 2008, nu îşi mai face apariţia în public atât de des şi nu mai oferă replici savuroase în timpul emisiunilor televizate.


În 13 iunie 2016, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi obligaţi să plătească fiecare 80.000 de lei amendă penală. În final, a fost achitat şi nu a fost nevoit să plătească suma impresionantă. 

59dc7bf3115ae_1507621875_original.jpg

Foto
Dumitru Dragomir îşi construieşte trei blocuri în zona Pipera
Foto: Alexandru Florian

 Unul dintre motivele pentru care Mitică de la Ligă a decis să fie calculat cu numărul apariţiilor publice poate fi reprezentat de dorinţa sa de a se ocupa de proiectele personale de care nu duce lipsă, cu siguranţă. Fostul Preşedinte FRF a fost surpins  pe un şantier al unui cartier de blocuri din zona Pipera, potrivit indieframe.com.  Dragomir a venit în inspecţie într-o maşină 4x4 neagră şi a discutat cu şeful de şantier despre modul în care decurg lucrările. Investiţia pare a fi una substanţială ţinând cont de anvergura şi de stadiul înaintat  în care se află lucrările.

59dcc82fa25ef_1507641391_original.jpg

foto
Construcţia blocurilor este într-un stadiu avansat
Foto: Alexandru Florian

 Nu este pentru prima dată când Mitică deţine rolul de supraveghetor al proiectelor de construcţie.  Atunci când fiul său, Bogdan Dragomir şi-a construit o casă, cu ferestre mari şi arcade, Mitică a fost cel care i-a urmărit îndeaproape pe muncitori. 

 

 
 
Loading...