Mititelu: "Am făcut plângere la DNA împotriva lui Burleanu şi va face puşcărie!"

Ultima actualizare:

    Burleanu va da explicaţii procurorilorFoto: Click
Burleanu va da explicaţii procurorilorFoto: Click

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, s-a adresat organelor legii! El îl consideră vinovat pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în cazul rezilierii contractului fostului selecţioner Victor Piţurcă fără ca acesta să plătească despăgubiri.

"Eu am fãcut plângerea la DNA împotriva lui Burleanu. Pentru că ar fi trebuit să-i ia banii lui Piţurcă, care a luat cinci milioane de euro, şi el l-a lăsat să plece aşa... Chiar dacă a fost sau nu a fost trecută decizia de a modifica acel contract al lui Piţurcă prin Comitetul Executiv tot va face puşcărie. Burleanu a păgubit Federaţia Română de Fotbal cu cel puţin un milion de euro. E vorba de o infracţiune de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. În plus eu suspectez că e vorba şi de corupţie, dar nu am dovezi. Bănuiesc că s-a plătit o sumă de bani la negru", a spus Mititelu pentru Mediafax.

Burleanu este acuzat că i-a reziliat contractul lui Piţurcă fără a avea aprobarea Comitetului Executiv al FRF. Cei doi au semnat un act prin care antrenorul nu era despăgubit dacă ar fi fost dat afară, iar FRF nu mai primea 500.000 de euro în cazul în care selecţionerul pleca de bună voie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net