Momcilovic, veriga slabă la FCSB. Gafă decisivă în primul amical din Spania

Ultima actualizare:

    Momcilovic, primul din dreapta, e pe picior de plecare de la FCSB
Momcilovic, primul din dreapta, e pe picior de plecare de la FCSB

FSCB a pierdut primul amical din Spania, 0-1 cu Basel, din cauza fundaşului revenit cu ghinion în lotul roş-albaştrilor.

Pus pe lista neagră de patronul Gigi Becali, Marko Momcilovic (32 de ani) spera la un nou început în tricoul echipei antrenate de Bogdan Vintilă. Din păcate, sârbul şi-a dovedit limitele în meciul de azi cu Basel.

Afectat de o accidentare serioasă, Momcilovic nu mai evoluase într-o partidă oficială pentru FCSB din august 2018, de la o confruntare cu Hajduk Split. La capătul unei recuperări îndelungate, fundaşul stânga a fost luat de antrenorul Vintilă în lotul deplasat pentru cantonamentul din Spania, în ciuda faptului că patronul Becali l-a declarat transferabil.

Pentru că mai are contract până în vară, Momcilovic şi-ar fi dorit o relansare a carierei în această primăvară, dar şansele de a mai juca la FCSB s-au spulberat azi. Băgat pe teren în repriza a doua a amicalului cu elveţienii de la FC Basel, Momcilovic a fost eroul negativ al roş-albaştrilor. În minutul 84, la capătul unui meci fără strălucire, sârbul a fost depăşit cu uşurinţă de Edon Zhegrova, care a rămas singur cu portarul Vlad şi a marcat golul victoriei (1-0) obţinute de FC Basel. În aceste condiţii, e greu de crezut că antrenorul Vintilă va mai insista cu Momcilovic, cu atât mai mult cu cât titularul postului, Panţîru, e bătut în cuie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net